De familienaam Ugonoh: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Ugonoh is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Ugonoh. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Ugonoh toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Ugonoh.

De heraldiek van Ugonoh, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Ugonoh zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Ugonoh beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Ugonoh voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Ugonoh

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Ugonoh achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Ugonoh achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Ugonoh achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Ugonoh achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Ugonoh bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Ugonoh

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Ugonoh niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Ugonoh-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Ugonoh, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Ugonoh, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Avis, Order of the Avis - 1. Militaire orde al gedoofd, opgericht in Portugal in 1162, ook wel Order van San Benito de Avis genoemd. Breng Florelisada Cruz van Sinopel mee. (V. Alcántara).
 • Balza - 1. Banner of vlag die wordt gebruikt door de Tempeliers. Het wordt weergegeven met het Tempelierskruis in het midden.
 • Band-sempalo - 1. stuk dat het gevolg is van de vereniging van de band en de onderste helft van de stok.
 • Bretesada -batterij - 1. Bretested Battery wordt begrepen zoals het wordt gevormd door Bretes. (V. Bretesado).
 • Buitenlands - 1. Wanneer een wapen niet onderworpen is aan de regels van het blazon. 2. Er wordt gezegd van valse wapens.
 • Cartela liggend - 1. Cartela waarmee in tegenstelling tot zijn natuurlijke positie zich in horizontale positie bevindt.
 • Cruz Set - 1. Kruis waarin het onderste uiteinde eindigt in een puntig of verouderd.
 • Een schild samenstellen - 1. Stel een blazon samen met alle precieze elementen, belastingen, begeleidingen, externe en interne ornamenten, volgens de heraldierregels.
 • Evenwicht - 1. Het bestaat gewoonlijk uit een horizontale balk, waarvan de uiteinden twee gerechten zijn. Het presenteert ook met een naakte of geklede hand die hem vasthoudt. Symbool dat gerechtigheid vertegenwoordigt.
 • Florelisado voet, kruis van - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens voet eindigt in de vorm van een bloem van Lis.
 • Gekweld tot Gibelin. - 1. Type aanmoediging met de verouderde kantelen, typerend voor de Italiaanse middeleeuwse heraldiek en veel gebruikt in Catalonië.
 • Kneepstroom - 1. Er wordt gezegd van een riet gevormd in golfwolk, ze kunnen in band, bar, gordel en stok worden geplaatst, enz. Er worden meer dan één gepresenteerd. Ze kunnen ook een van de ene kleur zijn en de andere van verschillende kleuren.
 • Kolonel - 1. Term die door sommige oude auteurs wordt gebruikt om de leeuw te definiëren die de staart verbergt. (V. laf).
 • Luipaard - 1. Het wordt weergegeven in een interne houding met het hoofd recht, met de twee ogen met de staart gebogen. Als dit wordt verhoogd, wordt het een grimmid of ongebreideld genoemd. Net als de leeuwen als ze in aantal van de twee zijn, wordt één front gepla
 • Noot - 1. De vrucht van walnoot wordt weergegeven in een natuurlijke of sinopel eivormige vorm.
 • Pauw - 1. Ave. wordt over het algemeen vooraan weergegeven in een Ruante -positie, met zijn open staart en kijkend naar de rechterhand, zijn versierde kop van drie veren in Penacho. Het wordt ook gepresenteerd met profiel met de top van drie stokken afgewerkt in
 • Schoenen - 1. Er wordt gezegd dat het schild wordt gedeeld door twee diagonalen die de hoofdhoeken verlaten, op het puntje van het schild.
 • Uitgelegd - (V. Expaste).
 • Vid -stam - 1. Figuur die wordt weergegeven met zijn groene bladeren met zijn paarse fruit, maar het moet worden aangegeven, de clusters hangen en gek.
 • Vívora - 1. Snake. Het wordt vertegenwoordigd, in stok gezet en zwaaide of alleen nek en hoofd uit een ketel, in de handgrepen of in vazen, copones, copones of een kruis of andere stukken afgemaakt, worden ze in het heraldische taalgringolaat genoemd. Som