De familienaam Vodegel: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Vodegel is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Vodegel. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Vodegel toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Vodegel.

De heraldiek van Vodegel, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Vodegel zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Vodegel beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Vodegel voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Vodegel

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Vodegel achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Vodegel achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Vodegel achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Vodegel achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Vodegel bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Vodegel

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Vodegel niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Vodegel-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Vodegel, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Vodegel, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Adelaar - 1. Er zijn talloze ontwerpen en representaties. Behalve de beschrijving van het tegendeel, de reguliere positie is met de vleugels uitgebreid en verhoogd, de staart laag en verspreid, soms wordt het weergegeven gekroond en soms, dat wil zeggen met de
 • Ancorada Cruz Bifida - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens hoofd is verdeeld in twee acute punten één naar de rechterhand en de andere richting de sinister en het rinkelen. Het is omgekeerd.
 • Bandband - 1. stuk dat het resultaat is van de vereniging van de band en de voet.
 • Beker - 1. Vergelijkbaar met de kelk, kan dekking worden weergegeven. Symboliseerde voorheen de Richomombrie en de grootheid van het koninkrijk.
 • burggraaf - 1. Commissaris of afgevaardigde benoemd door de graaf om in plaats daarvan te regeren. Eer en waardigheidstitel voor de baron. 2. kroon op de biscount. (V. Crowns, Helmets, Vizconde Helmet, Yelmos).
 • Geciteerd - 1. Smalle of verminderde eerste -graafband, gereduceerd tot de helft van zijn breedte, sommige heraldisten zijn uit de mening, die het derde deel van de band of 1/9 van de breedte van de blazon moeten zijn. Verminderd geachte stuk.
 • Geflan - 1. stuk waarvan de uiteinden eindigen in een bloem, in het algemeen vindt de LIS of klaverbloem meestal plaats, vooral de gordel en de threchor en het kruis.
 • Geïncarneerd - 1. Term ten onrechte gebruikt door gules (rode kleur). (V. Gules).
 • Gloednieuwe sticks - 1. Zei door sommige auteurs tegen de golvende en piramidale sticks in de vorm van vlam.
 • Heraldiek - 1. Heraldo -positie. 2. Naam gegeven aan de ceremonie die werd gemaakt om de Heralds te dopen, een handeling waarin de koning een glas wijn op de kop van de aanvrager leegmaakte.
 • Ingeschakeld - 1. Het wordt begrepen uit de ogen van elk dier dat van verschillende email is dan de figuur. 2. Er wordt gezegd van een bush, mount, vulkaan, fakkel, thee, bom, granaat waarin de vlam een ​​andere kleur heeft dan de figuur zelf. 3. Wanneer een dier vuur g
 • Kleed in Losanje - (V. jurk).
 • Kneepstroom - 1. Er wordt gezegd van een riet gevormd in golfwolk, ze kunnen in band, bar, gordel en stok worden geplaatst, enz. Er worden meer dan één gepresenteerd. Ze kunnen ook een van de ene kleur zijn en de andere van verschillende kleuren.
 • Merleted - 1. Figuur of stuk dat wordt weergegeven met kantelen. (V. Almenado).
 • Nurido - 1. De planten en bloemen die niet worden weergegeven met het onderste deel van de romp. 2. Er wordt gezegd van de LIS -bloem dat het onderste deel ontbreekt.
 • Punta Verado - 1. Zei dat ze dat zonder zilver en azuurblauwe te zien, de tips met de bases van andere zien dat je in oppositie wordt geplaatst.
 • Rampante Leon - 1. De ongebreidelde leeuw is de meest gebruikte figuur in de Spaanse heraldiek, en in mindere mate in de Europeaan, zijn positie is degene die op zijn achterkamers wordt opgetild met de voorklauwen in een aanvalspositie. (Zie ongebreideld).
 • schaduw - 1. Het is de figuur of schaduw die een figuur geeft door een zeer vage passie waarin het veld van het schild wordt gezien, het is meestal van toepassing op de zon of de leeuw.
 • Tweevoetige kruis - 1. Cruz aan wiens uiteinden wedstrijden zijn of gescheiden zijn.
 • Verbinderkroon - 1. Oude titel van Catalonië. Email Gold Circle.