De familienaam ákadóttir: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam ákadóttir is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam ákadóttir. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam ákadóttir toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam ákadóttir.

De heraldiek van ákadóttir, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam ákadóttir zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam ákadóttir beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam ákadóttir voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van ákadóttir

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de ákadóttir achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de ákadóttir achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de ákadóttir achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de ákadóttir achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van ákadóttir bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam ákadóttir

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam ákadóttir niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de ákadóttir-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van ákadóttir, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van ákadóttir, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Bourgondië. - 1. Deze term wordt meestal verwezen naar het mes van deze naam. Roep voor enkele auteurs, het is een Ebrancada -mes dat bestaat uit twee kruisstukken, elk van de breedte van het midden ervan, beide een mes vormen. (V. Bourgondië).
 • Buitengewone partitie - 1. Het is de partitie gevormd door de plak de trchado en de dia. Zeer zeldzame verdeling in de Spaanse en Europese en moeilijke Blasonar -heraldiek. 2. Partitie gevormd door de snit, partij en semipariet naar de tip.
 • Carapeteiro - 1. Echte boom van de Portugese heraldiek die zeven armen draagt. Het gebruik ervan is puur heraldisch. (V. CRIQUIL).
 • Cruz-Barra - 1. Er wordt gezegd van het stuk dat bestaat uit de vereniging van het kruis en de bar.
 • Enthousiast - 1. Zei door sommige auteurs op elk figuur die een of meer pluimen draagt.
 • Galopping - 1. Er wordt gezegd van het dier in de houding en actie van Gallop.
 • gescheurd - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens armen op zijn beurt elk uit twee sticks bestaan, die als het gaat om scheuren of de belangrijkste openen.
 • Haan - 1. Ave. De reguliere positie is het profiel, er wordt gezegd dat is gemaakt of gebarbeld. Er wordt ook gezegd dat zangeres, wanneer hij met een open snavel trekt, en gedurfd als hij het rechterbeen optilt.
 • Montesa, orde van - 1. Vervang de militaire orde van die van de tempel, opgericht in 1317. Zijn badge, Modern Montesa Cruz, is gelijk aan dat van zijn congeneren van Alcantara en Calatrava, van Sabre, met een plat kruis van gules die het laden.
 • Natuurlijke figuren - 1. Ze worden gebruikt en gebruikt uit de natuur: sterren, elementen, menselijke figuren, viervoeters, vogels, insecten, reptielen, bomen, bloemen, fruit, planten).
 • Punta en gevallen - 1. Curvilíneo -driehoek die zijn hoekpunt heeft in het onderste derde deel van het schild en zijn basis in het onderste deel ervan.
 • Punta Verado - 1. Zei dat ze dat zonder zilver en azuurblauwe te zien, de tips met de bases van andere zien dat je in oppositie wordt geplaatst.
 • Rampante Leon - 1. De ongebreidelde leeuw is de meest gebruikte figuur in de Spaanse heraldiek, en in mindere mate in de Europeaan, zijn positie is degene die op zijn achterkamers wordt opgetild met de voorklauwen in een aanvalspositie. (Zie ongebreideld).
 • Semipalo-Barra - 1. Samengesteld stuk als gevolg van de unie van de bovenste helft van de stok en de balk.
 • Spin - 1. Dit insect wordt weergegeven voor profiel of rug, op uw stof of zonder.
 • Stigma - 1. Signaal of merk in het menselijk lichaam. Het wordt weergegeven in de vorm van een bloedende pijn, symboliseert de zweren van de voeten, handen en kant van Jezus Christus.
 • Verdrievoudigd kruis - 1. Cruz gevormd door drie horizontale dwarsbalken die de verticale of centrale dwarsbalk kruisen. Vergelijkbaar met pauselijk.
 • Versierd - 1. Wanneer het ene stuk wordt geladen met een ander figuur. 2. Ook gezegd over elk kledingstuk dat is geladen met een stuk of figuur. (V. Adommed).