De familienaam álvarez: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam álvarez is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam álvarez. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam álvarez toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam álvarez.

De heraldiek van álvarez, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam álvarez zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam álvarez beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam álvarez voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van álvarez

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de álvarez achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de álvarez achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de álvarez achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de álvarez achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van álvarez bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam álvarez

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam álvarez niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de álvarez-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van álvarez, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van álvarez, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Bifurcado -voet, kruis van - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens voet is gebarsten is verdeeld in twee helften. (V. Bifurcado Standing Cross).
 • Boiler - 1. Figuur die over het algemeen de verhoogde handgrepen draagt ​​en soms gringolaat. Het is meestal geschilderd Sabre.
 • Chief-sotuer - 1. stuk dat bestaat uit de baas en de sotuer.
 • Dolfijnkroon van Frankrijk - 1. Het verschilt van de koninklijke van Frankrijk door in plaats van acht hoofdbanden, vier dolfijnen, waarvan de verenigde staarten zijn gesloten door een dubbele bloem van Lis.
 • Galopping - 1. Er wordt gezegd van het dier in de houding en actie van Gallop.
 • Gekoppeld - 1. De stukken omringden of spiraal omhelzen met anderen. 2. De handen die aan elkaar zijn gekoppeld. 3. Er wordt ook gezegd van de viervoetige naar een ander. (V. Acolado).
 • gibeline - 1. Term gebruikt om de merleta's van een gebouw aan te duiden wanneer ze een inkeping of gespleten in hun bovenste deel dragen.
 • Havik - 1. Ave. Geschilderd en naast de rechterkant kijkend.
 • Heilig graf, orde van de - 1. Militaire orde ingesteld in het oosten ter gelegenheid van de kruistochten en vervolgens in 1141 in Spanje gevestigd.
 • Holding, Anglesada - 1. stuk waarvan het profiel bestaat uit tangens semicirkels. 2. De stukken of het kruis, waarvan het buitenste deel wordt gevormd door kleine cirkels. 3. Partitielijn gevormd door kleine semicirkels, met de tips uit. (V. Anglelada,
 • Ortiga Blade - 1. Blad in enhented vorm, behorend tot de Ortigas -fabriek. Figuur gebruikt in Duitse heraldiek.
 • Patronato, wapens van - 1. Zij zijn degenen die een foundation of klanten ervan onderscheiden, ze kunnen ter nagedachtenis aan het instituut dragen.
 • Ploeg - 1. Labranza Aperso. Het wordt weergegeven om naar de rechterhand van het schild te kijken.
 • Schild - 1. Volgens juli van Atienza in zijn woordenboek weerspiegelt het deze term, het kan een scude zijn. (V. escudete).
 • Stick-semibanda - 1. Het is het resultaat van de Unie en de onderste helft van de band.
 • Vernederd - 1. Er wordt gezegd van het stuk onder of onder een andere.