De familienaam álves: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam álves is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam álves. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam álves toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam álves.

De heraldiek van álves, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam álves zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam álves beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam álves voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van álves

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de álves achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de álves achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de álves achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de álves achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van álves bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam álves

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam álves niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de álves-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van álves, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van álves, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Chief-sotuer - 1. stuk dat bestaat uit de baas en de sotuer.
 • Cruz Pate - 1. Cruz verbreed aan al zijn uiteinden en riep met deze definitie door de Franse heraldisten en overgenomen met deze naam door de Spanjaarden. (Zie kick).
 • Figuur - 1. Term gebruikt in Spaanse heraldiek om de objecten of belastingen te definiëren die het wapen sieren. Ze kunnen worden onderscheiden in natuurlijke vormen: dieren, groenten, mensen met hun leden of een deel van hen, elementen zoals aarde, water, vuur
 • Gekoppeld - 1. De stukken omringden of spiraal omhelzen met anderen. 2. De handen die aan elkaar zijn gekoppeld. 3. Er wordt ook gezegd van de viervoetige naar een ander. (V. Acolado).
 • Genageld - 1. Er wordt gezegd van het stuk, wiens nagels van verschillende email zijn dan de hoofdfiguur.
 • Geringd - 1. stuk wiens armen zijn afgewerkt met ringen, vooral La Cruz en de sotuer. 2. De graf die de ringen of ring van een glazuur heeft anders dan de kleur van de plaat. (V. Clechado, Rough-A).
 • Gewond - 1. Er wordt gezegd van het schild met een speer, Saeta, zwaard, vast op het veld en waaruit bloed stond. Je moet de richting van het wapen vastleggen.
 • ijzeren roos - 1. Null als een stuk in Spaanse heraldiek, maar bestaat in het Franse pantser. Het wordt gevormd door een ijzeren kruis dat circuleerde en wordt gezongen met vier bloemen die in de punt aan de zijkanten van het kruis samenkomen.
 • Jaloezie - 1. Blazon of stuk wanneer bedekt met stokken, langwerpige stukken, zoals aanhangwagens of speren op de vorm van een mes of kruisen als een rooster of hek. (V. Frozen).
 • molenrad - 1. Het wordt weergegeven met steen, rond en in verschillende richtingen gestreept met een mast of ijzeren hand in het midden of zonder. Slechts de helft van dit wiel is ook in sommige wapenschilden getrokken. Symbool van werk, overvloed en kracht.
 • Moro, hoofd - 1. Figuur die altijd wordt weergegeven door het hoofd van een Moor, profiel, sabel en tortillada, met een tape op het voorhoofd waarvan de lus in de nek zit. (V. Black).
 • Noot - 1. De vrucht van walnoot wordt weergegeven in een natuurlijke of sinopel eivormige vorm.
 • Oranje boom - 1. boom die wordt weergegeven met takken, open en fruitige beker.
 • Santiago, Cruz de - 1. Zward -vormige Gules -kleur. Symbool van de orde van Santiago de la Espada, ingesteld in 1175. Het was aanvankelijk bekend in de volgorde van de kwetsbare van Cáceres.
 • Schild hart - 1. Er wordt gezegd van de afgrond of het centrum van het schild.
 • Spin - 1. Dit insect wordt weergegeven voor profiel of rug, op uw stof of zonder.