De familienaam Abaplov: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abaplov is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abaplov. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abaplov toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abaplov.

De heraldiek van Abaplov, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abaplov zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abaplov beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abaplov voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abaplov

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abaplov achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abaplov achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abaplov achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abaplov achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abaplov bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abaplov

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abaplov niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abaplov-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abaplov, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abaplov, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Adommed - 1. Wanneer het ene stuk met het andere wordt geladen. Niet meer gebruikte term. (V. versierd).
 • Bom - 1. Deze figuur wordt normaal weergegeven in de vorm van een bal en dat er een vlam uitkomt.
 • Cruz links - 1. Kruis gevormd door semicirkels aan een buitenkant.
 • Een schild samenstellen - 1. Stel een blazon samen met alle precieze elementen, belastingen, begeleidingen, externe en interne ornamenten, volgens de heraldierregels.
 • Flanchis - 1. Term die wordt gebruikt om een ​​figuur aan te duiden in de vorm van sotuer abcisa en klein, kan alleen in het veld of in verschillende van hen gaan. (V. Flanquis).
 • Gecomponeerde bordura van Castilla y león - 1. Zei door sommige auteurs tegen de bordura verzonnen en afwisselend met een leeuw en een kasteel, symbolen van de koninkrijken van Castilla y León.
 • gestopt - 1. Terminologie die gelijkwaardig is aan gearresteerd, dat verwijst naar het dier dat door al zijn benen wordt ondersteund, zodat niemand uit de ander steekt. 2. Er wordt gezegd van het schip of het schip zonder masten of kaarsen.
 • Janus - 1. Een van de oude goden van Rome. Hij wordt vertegenwoordigd met twee tegenovergestelde gezichten, een die naar de toekomst of het westen kijkt, en de andere die naar het verleden of oosten kijkt. Aan hem is te wijten aan de naam van de maand januari (Ja
 • Kofferbak - 1. Er wordt gezegd van de stok of het gebroken stuk in stukken, zonder de vorm van je figuur te verliezen. (V. afgekapt).
 • Kroon van de Infantes de Castilla - 1. Zoals de echte, maar zonder hoofdband.
 • Livrei - 1. Bibliotheek kan eer, ceremonie en service zijn. De eerste werden en worden gebruikt door de soevereinen, de grote heren, militaire en heren van de bevelen. De tweede voor de koningen van wapens, kwaleerden, farute, volhardend, rit
 • Portaal - 1. Er wordt gezegd van een open of gesloten deur van een blad van twee.
 • roeisporen - 1. Naval Rig. De roeiriemen zullen worden vertegenwoordigd met de schop die naar het hoofd van het schild kijkt of zich bevindt als een aanvulling in een boot.
 • Schildhoofd - 1. Volgens sommige schrijvers is het hoofd van het schild. 2. Bovenste van het lichaam van de mens of dier. Ze worden gewoonlijk in profiel weergegeven en kijken naar de rechterflank, in een ander geval moet u dit aangeven.
 • Semipalo-Barra - 1. Samengesteld stuk als gevolg van de unie van de bovenste helft van de stok en de balk.
 • soeverein - 1. Er wordt gezegd van het gordijnschild waarvan de beroertes gebogen zijn. 2. Zei door een deel van de gordijnmantelado in curve.
 • Tot ziens in stok - 1. Zei dat je je in een stoksituatie zou zien plaatsen.
 • Uitoefenen - 1. Term die door sommige auteurs wordt gebruikt om de valuta aan te duiden. (V. Divisa).