De familienaam Abatini: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abatini is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abatini. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abatini toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abatini.

De heraldiek van Abatini, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abatini zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abatini beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abatini voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abatini

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abatini achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abatini achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abatini achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abatini achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abatini bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abatini

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abatini niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abatini-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abatini, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abatini, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Baas en tillen - 1. Curvilíneo driehoek die zijn hoekpunt heeft in het midden van de onderste lijn van de baas en zijn basis onderaan.
 • Bordura van Spanje - 1. Term die door sommige auteurs wordt gebruikt om de alternatieve rand van composities te definiëren die zijn geladen met een leeuw en een kasteel, die de wapens van Castilla y León vertegenwoordigen.
 • Camba - 1. Zei door sommige auteurs tegen de wielen van de auto's.
 • Eanzado - 1. Er wordt gezegd van elk dier dat wordt weergegeven in houding van hardlopen, vooral het hert.
 • Gearceerd - 1. Zei over de stukken en figuren die niet plat zijn en markeren een schaduw. In sommige verdragen wordt aangegeven dat de meubels plannen moeten zijn, zonder schaduwen of reliëfs.
 • Gekruist - 1. Breng aan op de stukken die een overlappend kruis dragen. 2. Er wordt gezegd van de heer die zich in dienst nam voor wat kruistocht. 3. Er wordt gezegd van elk figuur dat aan de bovenkant een kruis wordt toegevoegd, meestal de wereldbol en vlaggen.
 • Heraut - 1. Positie waarvan de functie bestond uit het melden van oorlogsfalls, het dragen van berichten en het regisseren van officiële ceremonies. Vervolgens werd de functie van deze positie van King of Armas afgeleid.
 • Hoog geloof - 1. Oude auteurs gebruikten deze zin om het zwaard aan te duiden. (V. Hoog).
 • Royal Crown of Polen - 1. Vergelijkbaar met de Spaans, Surmontada van een zilveren adelaar.
 • Santiago, Cruz de - 1. Zward -vormige Gules -kleur. Symbool van de orde van Santiago de la Espada, ingesteld in 1175. Het was aanvankelijk bekend in de volgorde van de kwetsbare van Cáceres.
 • Tegenbrower - 1. Rij van inkepingen van verschillende emaille op dezelfde gordel, stok, band of balk, komen niet overeen met die hierboven met de bodem (v. Contracles, contraloos).
 • Tot - 1. Naam die verwijst naar de vleugels van elke vorm van vogel. Geef aan in de positie die wordt weergegeven. Ze trekken meestal altijd aan het hoofd van het schild, anders moet hun positie worden aangegeven. (V. vlucht).
 • Uitdagen - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens armen eindigen in slangen.
 • zonnebloem - 1. Deze plant is geschilderd op een schild voor of profiel met de bocht, gekanteld en lommerrijk. Het is meestal geschilderd in goud of Sinopel.