De familienaam Abayon: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abayon is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abayon. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abayon toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abayon.

De heraldiek van Abayon, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abayon zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abayon beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abayon voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abayon

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abayon achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abayon achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abayon achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abayon achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abayon bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abayon

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abayon niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abayon-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abayon, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abayon, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Bezante Tortillo - 1. Zei van de Bezante wanneer het lijkt gesneden, feest, trchado of plakje kleur en metaal, op voorwaarde dat hij eerst verschijnt. Ook wel tortillo-beza genoemd.
 • Bracker - 1. Er wordt gezegd van het stuk of meubilair dat hierboven wordt geplaatst of met een andere overloopt. Voor een auteur ook gemarkeerd. (V. gemarkeerd)
 • Brood - 1. Zei door sommigen tegen de Bezantes of Roeles die zich een mooi kruis of mes in het midden presenteren, om brood te betekenen.
 • Chevron geloofde - 1. Deze term wordt toegepast op de chevron die wordt geloofd. Gebruikt in Engels en Europese heraldiek. (V. geloofde, aanmoediging).
 • Generaal luitenant - 1. Militaire positie in Spanje. Ze omringen hun kaars of banner of andere insigne van hun positie met zes vlaggen en zes normen. Deze dragen echte wapens geborduurd in hun centrum.
 • Iep - 1. Deze boom wordt langwerpig weergegeven. Symboliek: waardigheid.
 • Jironada Cruz - 1. Er wordt gezegd van het kruis waarin in het midden vier girons van elke arm van alternatieve kleuren samenkomen.
 • King's hoofd - 1. Het wordt weergegeven in profiel of voorkant, met de bebaarde en gekroond naar de oude.
 • Klaar - 1. Term die door sommige auteurs wordt gebruikt om de listel aan te duiden. (V. Listel).
 • Moro, hoofd - 1. Figuur die altijd wordt weergegeven door het hoofd van een Moor, profiel, sabel en tortillada, met een tape op het voorhoofd waarvan de lus in de nek zit. (V. Black).
 • Persoonlijk schild - 1. Samengesteld uit de kazerne die overeenkomen met primitieve wapens, met de toegevoegde links.
 • Secondon-Na - 1. Zoon of dochter die niet de eerstgeborene is van de nakomelingen van een gezin waarin Mayorazgo is.
 • Sinister-barra kanton - 1. Samengesteld stuk als gevolg van de vereniging van het sinistere kanton en de bar.
 • Stortvloed - 1. Snel en onregelmatig water verloop van lage lengte waarvan het koers abrupt en gewelddadig groeit. Het wordt weergegeven tussen twee bergen of rotsen, geschilderd met azuurblauwe en zilveren kleur. De overvloed aan dingen verschijnt en symboliseert gro