De familienaam Abaza: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abaza is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abaza. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abaza toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abaza.

De heraldiek van Abaza, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abaza zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abaza beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abaza voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abaza

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abaza achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abaza achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abaza achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abaza achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abaza bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abaza

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abaza niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abaza-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abaza, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abaza, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Eik - 1. boom die wordt weergegeven met botstam en kronkelige takken. Alles wordt meestal gepresenteerd met Sinopel, natuurlijk, betrokken. Symbool van stevigheid, sterkte, deugd en weerstand. De middeleeuwse heraldische eik wordt vertegenwoordigd met stam en v
 • gehakt - 1. Het is van toepassing op elk heraldiekstuk verdeeld in twee gelijke helften van verschillende kleuren. 2. Schild dat is verdeeld in twee helften gelijk door een horizontale lijn. 3. Ook gezegd over dierenleden, wanneer ze netjes worden gesneden.
 • Gemakte batterij - 1. Het is de batterij bestaande uit drie batterijen, soms toegevoegd door bloemen van LIS of andere cijfers.
 • Genageld - 1. Er wordt gezegd van het stuk, wiens nagels van verschillende email zijn dan de hoofdfiguur.
 • Gewei - 1. Er wordt gezegd van een soort romp of jachthoorn van verminderde afmetingen gemaakt van de hoorn van een bovine -dier.
 • Het hamsteren - 1. Het wordt begrepen van het blazon dat verenigd is, samen om een ​​alliantie aan te duiden. 2. In oude verdragen werd deze term gebruikt voor fushen, Losanjes en Macles, wanneer ze hun flanken aanraken, zonder een gezaaid te vormen. 3. Er wordt meestal
 • Ladder - 1. (V. schaal).
 • Ophaalbrug - 1. Er wordt gezegd van de brug die de deuren van sommige kastelen, torens draagt.
 • Rooster - 1. Vlecht of koord dat het bovenste deel van de helm omringt. (V. BureaUule).
 • Shyan - 1. Term gebruikt om dieren aan te duiden die de tong, nagels, staart missen. 2. Er wordt gezegd van witte wapens met de gebroken punt, wiens onvolkomenheden in de figuren en stukken een strafnota zijn. 3. zei over het schild waarin ze zijn verwijderd
 • Sils - 1. Ze zijn die van de schalen en als ze het niet specificeren, hebben ze hetzelfde glazuur als de rest van de figuur.
 • spoor - 1. Noem dat sommige Italiaanse handelaren aan Lambel geven. (V. Lambel).
 • Stortvloed - 1. Snel en onregelmatig water verloop van lage lengte waarvan het koers abrupt en gewelddadig groeit. Het wordt weergegeven tussen twee bergen of rotsen, geschilderd met azuurblauwe en zilveren kleur. De overvloed aan dingen verschijnt en symboliseert gro
 • Surmotado Chief - 1. De baas wiens bovenste derde van email verschilt van het veld van het schild en de baas.
 • Tot ziens op de tip - 1. Zei over het zien dat de uiteinden in oppositie worden geplaatst met de bases van anderen die je zien, dat wil zeggen, zodat de punt van de zilveren vero naast de basis van hetzelfde metaal in de bovenste rij en die van Azur ligt zal ook in dezelfde si
 • Wetenschapsboom - 1. De boom van de wetenschap wordt weergegeven, met vier takken die een cirkel omhoog vormen, en in elk van hen met dertien bladeren. Zeer zeldzame figuur in Spaanse heraldiek.