De familienaam Abdel kader: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abdel kader is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abdel kader. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abdel kader toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abdel kader.

De heraldiek van Abdel kader, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abdel kader zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abdel kader beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abdel kader voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abdel kader

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abdel kader achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abdel kader achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abdel kader achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abdel kader achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abdel kader bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abdel kader

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abdel kader niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abdel kader-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abdel kader, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abdel kader, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Boerderij in de bar - 1. Er wordt gezegd van het schild verdeeld in drie gelijke delen door lijnen die van het sinistere kanton van de baas naar de rechterhand van de baard of punt van het schild gaan.
 • Boiler - 1. Figuur die over het algemeen de verhoogde handgrepen draagt ​​en soms gringolaat. Het is meestal geschilderd Sabre.
 • Gekweld tot Gibelin. - 1. Type aanmoediging met de verouderde kantelen, typerend voor de Italiaanse middeleeuwse heraldiek en veel gebruikt in Catalonië.
 • Havik - 1. Ave. Geschilderd en naast de rechterkant kijkend.
 • Mantel - 1. stuk bestaande uit een parel met het bovenste deel van de baas vol, zonder het veld van het schild te zien. 2. Scarlet is geverfd, bekleed met armiños en laag van de kroon die het afmaakt, knopen met veters van kwastjes die twee bullonen vormen
 • Natuurlijke poster - 1. Cartela vertegenwoordigd door middel van een strip die aan de uiteinden wordt gerold.
 • Nobele attributen. - 1. Deze groep komt overeen met de kronen, helmen, top, lambrequins, mantels, venera's. Bijzondere heraldrytekens om de kwaliteit te bepalen van het individu dat ze gebruikt. Ze zijn niet erfelijk en weerspiegelen de persoonlijkheid van degenen die ze gebr
 • Ovaal schild - 1. Gemeenschappelijk voor alle wapeningen, vooral de Italiaanse. (V. Shields).
 • Ploeg - 1. Labranza Aperso. Het wordt weergegeven om naar de rechterhand van het schild te kijken.
 • Rechter-faja kanton - 1. stuk dat bestaat uit de vereniging van het rechter -hand -kanton en de gordel.
 • Santa Catalina Wheel. - 1. Symbolisch wiel van het martelaarschap van Santa Catalina. Het bestaat uit wiel ingebracht met metalen messen, om te kwellen. Het wordt vooraan gepresenteerd.
 • Tegenbrower - 1. Rij van inkepingen van verschillende emaille op dezelfde gordel, stok, band of balk, komen niet overeen met die hierboven met de bodem (v. Contracles, contraloos).
 • Trap - 1. Term gebruikt om elk stuk of figuur aan te duiden, vooral de sotuer en het kruis waarvan de armen gebogen zijn, verbreden in zijn ledemaat. U kunt het kruis verschillende vormen en manieren presenteren die moeten worden aangegeven. (V. Pate, Cruz Teuto
 • Venablo - 1. Kort en landdardo of land bestaande uit een dunne en cilindrische staaf afgewerkt op een ijzeren blad in de alveolaatvorm. In de zestiende eeuw in Spanje was het de onderscheidende van Alferez. (V. pijl, speer).