De familienaam Abdel wassa: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abdel wassa is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abdel wassa. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abdel wassa toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abdel wassa.

De heraldiek van Abdel wassa, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abdel wassa zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abdel wassa beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abdel wassa voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abdel wassa

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abdel wassa achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abdel wassa achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abdel wassa achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abdel wassa achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abdel wassa bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abdel wassa

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abdel wassa niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abdel wassa-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abdel wassa, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abdel wassa, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Aansporen - 1. Het wordt normaal weergegeven met rozet en met de timingbanden.
 • Adelaar - 1. Er zijn talloze ontwerpen en representaties. Behalve de beschrijving van het tegendeel, de reguliere positie is met de vleugels uitgebreid en verhoogd, de staart laag en verspreid, soms wordt het weergegeven gekroond en soms, dat wil zeggen met de
 • Ancorada Cruz - 1. Kruis waarin hun uiteinden zich scheiden en eindigen in de vorm van anker.
 • Barbaja - 1. stuk dat bestaat uit de vereniging van de gordel en de onderste helft van de bar
 • Boerderij in de bar - 1. Er wordt gezegd van het schild verdeeld in drie gelijke delen door lijnen die van het sinistere kanton van de baas naar de rechterhand van de baard of punt van het schild gaan.
 • donladion - 1. Term gebruikt om het stuk aan te duiden waarvan het profiel bestaat uit kleine tanden. 2. Volgens sommige handelaren de ruimte tussen elke tand als deze cirkelvormig is. (V. Danchado).
 • draak - 1. De leeuw wordt in het algemeen toegepast op elk dier waarvan het deel van het lichaam in Dragon eindigt, vooral de staart.
 • Gonfalon - 1. Kleine banner. Gebruikt uit de middeleeuwen door sommige Europese staten tot heden. Het ontwerp is variabel, hoewel over het algemeen twee of drie drie afgeronde of tip -uiteinden opvallen.
 • Grill - 1. Gereedschap gevormd door een raster met mango. Het wordt soms opzij gepresenteerd, maar de meest voorkomende positie is de voorkant. Het is meestal geschilderd, hoewel andere kleuren en email worden toegelaten.
 • Ingeschakeld - 1. Het wordt begrepen uit de ogen van elk dier dat van verschillende email is dan de figuur. 2. Er wordt gezegd van een bush, mount, vulkaan, fakkel, thee, bom, granaat waarin de vlam een ​​andere kleur heeft dan de figuur zelf. 3. Wanneer een dier vuur g
 • maagd - 1. Iconografisch beeld van de gesymboliseerde katholieke kerk als de moeder van Jezus Christus. Het wordt op natuurlijke wijze weergegeven, en soms met halve maan of een dienaar aan je voeten met een appel in de mond.
 • Mantel - 1. stuk bestaande uit een parel met het bovenste deel van de baas vol, zonder het veld van het schild te zien. 2. Scarlet is geverfd, bekleed met armiños en laag van de kroon die het afmaakt, knopen met veters van kwastjes die twee bullonen vormen
 • Sils - 1. Ze zijn die van de schalen en als ze het niet specificeren, hebben ze hetzelfde glazuur als de rest van de figuur.
 • Stigma - 1. Signaal of merk in het menselijk lichaam. Het wordt weergegeven in de vorm van een bloedende pijn, symboliseert de zweren van de voeten, handen en kant van Jezus Christus.
 • Tahalí - 1. Brede lederen band die van de rechterschouder naar de taille wordt gehouden en dat het zwaard vasthoudt.
 • Vallei - 1. Het wordt weergegeven tussen twee bergen.
 • Venus - 1. Sinopel kleur in de assemblages van de soevereinen. 2. Vrouwelijke mythologische figuur, vertegenwoordigd door een jonge naakte vrouw met lang haar. Volgens sommige heraldisten moet het worden vertegenwoordigd gekleed.
 • Willekeurige wapens - 1. Degenen die zijn aangenomen door griezel of ijdelheid, door een persoon, zonder te hebben verleend door een instelling.