De familienaam Abdelhuahed: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abdelhuahed is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abdelhuahed. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abdelhuahed toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abdelhuahed.

De heraldiek van Abdelhuahed, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abdelhuahed zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abdelhuahed beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abdelhuahed voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abdelhuahed

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abdelhuahed achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abdelhuahed achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abdelhuahed achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abdelhuahed achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abdelhuahed bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abdelhuahed

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abdelhuahed niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abdelhuahed-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abdelhuahed, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abdelhuahed, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Bretesada -batterij - 1. Bretested Battery wordt begrepen zoals het wordt gevormd door Bretes. (V. Bretesado).
 • Cruz de Santo Domingo - 1. Cruz Florelisada en Gironada de Plata y Sabel, die hun families van heilige handel in hun wapens schilderden. Ook wel Cruz de Los Preachers genoemd.
 • Eik - 1. boom die wordt weergegeven met botstam en kronkelige takken. Alles wordt meestal gepresenteerd met Sinopel, natuurlijk, betrokken. Symbool van stevigheid, sterkte, deugd en weerstand. De middeleeuwse heraldische eik wordt vertegenwoordigd met stam en v
 • Harp - 1. Het wordt ten onrechte door sommige heraldisten door Dante gezegd. (Zie Dantelado).
 • King's Helm - 1. Gouden en zilveren helm, ajar tilde en bekleed vizier van gules, gefileerd goud. (V. Keizerhelm).
 • Kleed in Losanje - (V. jurk).
 • Klootzakhelm - 1. De klootzakhelm wordt in profiel uitgebracht, per ongeluk, met een laag vizier, Bordura vast met goud. Sommige schilden houden de verwoeste helm vast zonder een teken van klootzak te zijn, het is meestal te wijten aan de onwetendheid van de beeldhouwer
 • Natuurlijke figuren - 1. Ze worden gebruikt en gebruikt uit de natuur: sterren, elementen, menselijke figuren, viervoeters, vogels, insecten, reptielen, bomen, bloemen, fruit, planten).
 • Nurido - 1. De planten en bloemen die niet worden weergegeven met het onderste deel van de romp. 2. Er wordt gezegd van de LIS -bloem dat het onderste deel ontbreekt.
 • Ortiga Blade - 1. Blad in enhented vorm, behorend tot de Ortigas -fabriek. Figuur gebruikt in Duitse heraldiek.
 • Oud - 1. Er wordt gezegd van de kroon met piramidale stralen, waarin de leeuwen meestal bekronen. Het kan ook alleen verschijnen. De bustes van koningen of prinsen kunnen volgens sommige Europese vergaderingen worden gekroond tot de oude.
 • Papier - 1. Unie van verschillende semicirkels die het veld van het schild dat een gaas vormt, het bulk bedekken, is gelijk aan die van de filet. Deze semi -cirkels worden in de gordel geplaatst die de schubben van een vis imiteren. Alleen de rand van de schalen i
 • Royal Crown of Portugal - 1. Vergelijkbaar met de Spaanse Royal Crown. (Zie Spaanse Royal Corona).
 • Saturnus - 1. Vijk de kleurnaam in echte assemblages.
 • Shyan - 1. Term gebruikt om dieren aan te duiden die de tong, nagels, staart missen. 2. Er wordt gezegd van witte wapens met de gebroken punt, wiens onvolkomenheden in de figuren en stukken een strafnota zijn. 3. zei over het schild waarin ze zijn verwijderd
 • soeverein - 1. Er wordt gezegd van het gordijnschild waarvan de beroertes gebogen zijn. 2. Zei door een deel van de gordijnmantelado in curve.