De familienaam Abdul-karim: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abdul-karim is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abdul-karim. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abdul-karim toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abdul-karim.

De heraldiek van Abdul-karim, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abdul-karim zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abdul-karim beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abdul-karim voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abdul-karim

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abdul-karim achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abdul-karim achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abdul-karim achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abdul-karim achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abdul-karim bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abdul-karim

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abdul-karim niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abdul-karim-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abdul-karim, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abdul-karim, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Buitengewone partitie - 1. Het is de partitie gevormd door de plak de trchado en de dia. Zeer zeldzame verdeling in de Spaanse en Europese en moeilijke Blasonar -heraldiek. 2. Partitie gevormd door de snit, partij en semipariet naar de tip.
 • Flordelisado hoorn - 1. Hoorn afgewerkt in Lis Flower. Werknemer in de Germaanse Arsen.
 • Genealoog - 1. Er wordt gezegd dat de studie van genealogieën en lijnen beroep doet.
 • Hoog geloof - 1. Oude auteurs gebruikten deze zin om het zwaard aan te duiden. (V. Hoog).
 • Kanarie - 1. Ave. wordt normaal weergegeven met goud, gehakt of getoond met de kleuren en email die natuurlijk zijn.
 • Llana, Cruz - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens armen zonder hoogtepunt zijn. (V. Cruz Llana).
 • Palo-Semibarra - 1. Samengesteld stuk als gevolg van de unie van de stok en de bovenste helft van de bar.
 • Poort - 1. Gat achtergelaten op een muur tot binnenkomst naar een hut of behuizing. Ze moeten zich aanpassen aan de email van de figuur. Anders wordt gezegd dat wordt verduidelijkt. Symboliek: scheiding, openbaring. (Zie Clarified-A).
 • Portaal - 1. Er wordt gezegd van een open of gesloten deur van een blad van twee.
 • Premuro - 1. stuk of muurdoek, samen met een kasteel of toren. In sommige blazons wordt het alleen weergegeven.
 • Ricohombre - 1. Degene die tot de eerste adel van Spanje behoorde. Hij bekleedde de palatine of administratieve positie, promootte een deel van de Koninklijke Raad en nam deel aan de Cortes.
 • Shyan - 1. Term gebruikt om dieren aan te duiden die de tong, nagels, staart missen. 2. Er wordt gezegd van witte wapens met de gebroken punt, wiens onvolkomenheden in de figuren en stukken een strafnota zijn. 3. zei over het schild waarin ze zijn verwijderd
 • spiegel - 1. Figuur die wordt weergegeven in verschillende vormen en ovaal ontwerp, vierkant, rond, met mango, de contour of goudkader is meestal email en hetzelfde, het midden van de zilveren spiegel.
 • Sprankelend - 1. Er wordt gezegd van het stuk dat eindigt in acute tips. (V. trillen).
 • Vijfde gordel - 1. Termijn gebruikt door de Spaanse heraldist, gelijkwaardig aan Quinquefolia. (V. Quinquefolio)
 • Vijver - 1. Het wordt op verschillende manieren weergegeven, meestal door een ovale ruimte of onregelmatige vormen vol azur of zilverwater vergelijkbaar met een meer.