De familienaam Abdul-wahhab: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abdul-wahhab is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abdul-wahhab. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abdul-wahhab toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abdul-wahhab.

De heraldiek van Abdul-wahhab, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abdul-wahhab zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abdul-wahhab beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abdul-wahhab voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abdul-wahhab

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abdul-wahhab achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abdul-wahhab achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abdul-wahhab achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abdul-wahhab achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abdul-wahhab bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abdul-wahhab

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abdul-wahhab niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abdul-wahhab-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abdul-wahhab, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abdul-wahhab, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Aguila legde uit. - 1. Het wordt toegepast op Eagles wanneer ze twee hoofden hebben en uitgebreide vleugels. Volgens sommige auteurs, zoals Pater Menestier, begrijpt hij deze term voor alle Aguila's die Eagles hebben uitgebreid.
 • Coquilla - 1. Term die door sommige auteurs wordt gebruikt om de Venera aan te duiden. (V. Venera).
 • Golf Verado. - 1. Zei zie zien dat zonder zilver en Azur de volgorde van zien te volgen die worden weergegeven die golven vormen.
 • Holm Oak - 1. Boom die is geverfd met een dikke romp, vertakt een breed glas. Alles van Sinopel is meestal geverfd of de stam van zijn natuurlijke kleur met beker en Sinopel -takken en in wat goud verzameld. García Giménez, koning van Navarra, heeft de bestelling in
 • Lepel - 1. Binnenlands keukengerei en heraldiekfiguur vertegenwoordigd door een handvat en een concaaf mes.
 • Ondeada -batterij - 1. Er wordt gezegd van de batterij die wordt gevormd door golven.
 • Ophaalbrug - 1. Er wordt gezegd van de brug die de deuren van sommige kastelen, torens draagt.
 • Papegaai - 1. Ave. Het is meestal groen geverfd, hoewel het in een andere kleuren kan optreden. Het verschijnt meestal in actie om te marcheren naast het schild. Symbool van de heer die trots is op zijn blazon.
 • Sabel - 1. Naam gegeven aan de zwarte kleur die wordt gebruikt in heraldiek, grafisch weergegeven door een verticale kras en een andere horizontaal vormt een rooster. Er is een overtuiging dat blazonen die deze kleur dragen, verplicht zijn om degenen te helpen di
 • Schoenen - 1. Er wordt gezegd dat het schild wordt gedeeld door twee diagonalen die de hoofdhoeken verlaten, op het puntje van het schild.
 • Uitlaat - 1. Samen of distribueer het schild, stuk, figuur, in ontsnappingen.
 • Volledige wapens - 1. Aan die van het hoofd van het gezin zonder enige aanpassing of toevoeging en dat ze ook de erfgenaam van het gezin kunnen dragen, maar niet de tweede kinderen die gedwongen werden om enig verschil te introduceren, onthullend dat ze geen hoofd waren van