De familienaam Abdul gadhir: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abdul gadhir is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abdul gadhir. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abdul gadhir toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abdul gadhir.

De heraldiek van Abdul gadhir, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abdul gadhir zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abdul gadhir beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abdul gadhir voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abdul gadhir

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abdul gadhir achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abdul gadhir achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abdul gadhir achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abdul gadhir achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abdul gadhir bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abdul gadhir

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abdul gadhir niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abdul gadhir-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abdul gadhir, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abdul gadhir, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Cabo de Armería huis - 1. Solar House van het grote familielid, hoofd van zijn afkomst in Navarra. Ook wel Palacio Cabo de Armería genoemd.
 • Centrum van de baas. - 1. Er wordt gezegd van het hoofdpunt van de baas. Eervol stuk.
 • Fruit - 1. boom of struik geladen met de vrucht die eigen is geschilderd door een ander email dan de rest van de figuur.
 • Hoefijzer - 1. Het moet worden weergegeven met zeven nagels of gaten. Normaal gesproken komen de uiteinden van het hoefijzer naar de tip., Als dit moet aangeven. Symboliseert: bescherming.
 • ingezet - 1. zei van de adelaar of een vogel, die de ingezette vleugels draagt.
 • Karmozijnrood - 1. Kleur vergelijkbaar met paars. (V. paars).
 • Maskerado - 1. Er wordt gezegd van elk wild dier, vooral de leeuw die een masker draagt
 • netto- - 1. Netwerken die worden gebruikt voor vissen of om een ​​dier te vangen. Ze zijn vertegenwoordigd in hun natuurlijke vormen.
 • Nobele genealogie - 1. Geschiedenis en onderzoek van gezinnen in hun oorsprong wiens wapens lijken of het recht hebben om te verschijnen in de boeken genaamd Blassonarians, Noble, Armials.
 • Pampolaat - 1. Email waarmee de bladeren van een wijngaard zijn geverfd.
 • Profielkruis - 1. Kruis waarin het een biefstuk eromheen draagt ​​van verschillende email dan de figuur.
 • Punta en gevallen - 1. Curvilíneo -driehoek die zijn hoekpunt heeft in het onderste derde deel van het schild en zijn basis in het onderste deel ervan.
 • Rampante Leon - 1. De ongebreidelde leeuw is de meest gebruikte figuur in de Spaanse heraldiek, en in mindere mate in de Europeaan, zijn positie is degene die op zijn achterkamers wordt opgetild met de voorklauwen in een aanvalspositie. (Zie ongebreideld).
 • Sinister-barra kanton - 1. Samengesteld stuk als gevolg van de vereniging van het sinistere kanton en de bar.
 • Smal - 1. Er wordt gezegd dat het kruis wordt afgenomen tot de helft van zijn breedte past zich aan de bijbehorende meubels en cijfers. Verminderd geachte stuk.
 • Spiraal. - 1. wiens figuur is versierd met elementen in een spiraalvorm. Gebruikt in sommige Noordse bewapening, niet -bestaande in Spanje.
 • Tudesco Canton - 1. Termijn die door sommige oude Europese armoryisten wordt gebruikt, is het in feite een Jironed Canton. (V. Jirón).
 • Vernederd - 1. Er wordt gezegd van het stuk onder of onder een andere.
 • Vijfde gordel - 1. Termijn gebruikt door de Spaanse heraldist, gelijkwaardig aan Quinquefolia. (V. Quinquefolio)
 • Volledige wapens - 1. Aan die van het hoofd van het gezin zonder enige aanpassing of toevoeging en dat ze ook de erfgenaam van het gezin kunnen dragen, maar niet de tweede kinderen die gedwongen werden om enig verschil te introduceren, onthullend dat ze geen hoofd waren van