De familienaam Abdul malik: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abdul malik is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abdul malik. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abdul malik toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abdul malik.

De heraldiek van Abdul malik, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abdul malik zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abdul malik beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abdul malik voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abdul malik

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abdul malik achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abdul malik achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abdul malik achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abdul malik achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abdul malik bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abdul malik

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abdul malik niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abdul malik-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abdul malik, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abdul malik, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Aansporen - 1. Het wordt normaal weergegeven met rozet en met de timingbanden.
 • Angleada - 1. Zei door sommige auteurs op banden, bars, stokken, kruisen, enz., Wiens randen worden gepresenteerd met een rij mediacirkels verenigd door de tips die ze uitkijken. (V. Anglelada, Anglesada, Holding).
 • Balza - 1. Banner of vlag die wordt gebruikt door de Tempeliers. Het wordt weergegeven met het Tempelierskruis in het midden.
 • Band-sempalo - 1. stuk dat het gevolg is van de vereniging van de band en de onderste helft van de stok.
 • Barbican - 1. Saetera of Tronera in kastelen of sterke punten.
 • Bavarian Crown - 1. Vergelijkbaar met de kroon van Spanje. Gouden cirkel verrijkte steentjes, versterkt door acht bloemen van acanthus bladeren, selderij, afgewisseld met elk één parel, die worden vastgehouden door acht hoofdbanden (er worden er slechts vijf gezien), in p
 • Biridisch - 1. Het is het resultaat van een volledig en smal kruis, gemarkeerd op een sotuer of een flanquis.
 • Boiler - 1. Figuur die over het algemeen de verhoogde handgrepen draagt ​​en soms gringolaat. Het is meestal geschilderd Sabre.
 • Bretesada -batterij - 1. Bretested Battery wordt begrepen zoals het wordt gevormd door Bretes. (V. Bretesado).
 • Capelo - 1. Timbre gebruikt in kerkelijke heraldiek. Meeuwen bekleed, met vijftien kwastjes in afwachting van koorden geplaatst in piramidale vorm die door kardinalen wordt gebruikt. Van Sinopel met tien kwastjes voor de aartsbisschoppen en met zes van dezelfde kl
 • Cartela liggend - 1. Cartela waarmee in tegenstelling tot zijn natuurlijke positie zich in horizontale positie bevindt.
 • Coquilla - 1. Term die door sommige auteurs wordt gebruikt om de Venera aan te duiden. (V. Venera).
 • Dames, schild - 1. Het schild van de dames of dames is meestal in de vorm van Losanje, sommige in plaats van die van hun afkomst te gebruiken, gebruiken hun echtgenoten. In sommige getrouwde damesschilden is er de helft van de wapens van de echtgenoot aan de rechterhand
 • dorp - 1. In tegenstelling tot de stad, wordt het meestal vertegenwoordigd door rijen huizen op sommige gevolgd door anderen en in drie of vier bestellingen als een riem, in het midden wordt een klokkentoren meestal toegevoegd aan een weerklep. In oude schilden
 • Galopping - 1. Er wordt gezegd van het dier in de houding en actie van Gallop.
 • Gekoppeld - 1. De stukken omringden of spiraal omhelzen met anderen. 2. De handen die aan elkaar zijn gekoppeld. 3. Er wordt ook gezegd van de viervoetige naar een ander. (V. Acolado).
 • gescheurd - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens armen op zijn beurt elk uit twee sticks bestaan, die als het gaat om scheuren of de belangrijkste openen.
 • Kroon van Prins van Asturië - 1. gelijk aan het echte van Spanje, maar met vier hoofdbanden. Het behoort tot de erfgenaam van de kroon van Spanje.
 • Lorado - 1. Er wordt gezegd van de vis waarvan de vinnen van verschillende email zijn. (V. Verareerd-do).
 • Natie, wapens van - 1. Zij zijn die welke worden gebruikt door naties, koninkrijken en republieken.
 • Orchylar - 1. Er wordt gezegd van het stuk gepresenteerd in een vorkvorm. Als de León -staart, die soms in twee is verdeeld.
 • Pauw - 1. Ave. wordt over het algemeen vooraan weergegeven in een Ruante -positie, met zijn open staart en kijkend naar de rechterhand, zijn versierde kop van drie veren in Penacho. Het wordt ook gepresenteerd met profiel met de top van drie stokken afgewerkt in
 • roeisporen - 1. Naval Rig. De roeiriemen zullen worden vertegenwoordigd met de schop die naar het hoofd van het schild kijkt of zich bevindt als een aanvulling in een boot.
 • We zullen - 1. Deze constructie wordt weergegeven in een cilindrische of vierkante vorm met een boog of zonder het ijzer of steen om de poelie, ketting en kubus te plaatsen. In sommige schilden wordt het weergegeven met een dekking. Symboliek: redding, diepte.