De familienaam Abdulloev: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abdulloev is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abdulloev. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abdulloev toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abdulloev.

De heraldiek van Abdulloev, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abdulloev zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abdulloev beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abdulloev voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abdulloev

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abdulloev achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abdulloev achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abdulloev achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abdulloev achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abdulloev bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abdulloev

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abdulloev niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abdulloev-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abdulloev, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abdulloev, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Band-sempalo - 1. stuk dat het gevolg is van de vereniging van de band en de onderste helft van de stok.
 • Cabo de armería - 1. Er wordt gezegd van het belangrijkste familielid, hoofd van zijn afkomst in Navarra. Ook wel Palacio Cabo genoemd. (V. Cabo de Armería).
 • Doncelhelm - 1. IJzer- of stalen helm, ingesteld aan de rechterkant, met open vizier zonder rek.
 • Eanzado - 1. Er wordt gezegd van elk dier dat wordt weergegeven in houding van hardlopen, vooral het hert.
 • Flambante - 1. Palos, riemen en golfbanden die op de tip eindigen, worden begrepen alsof het vlammen waren. Het is afgeleid van de Latijnse stem "Flamula", door de vlam, maar onze Heralds willen Flambantes -uitzicht op de Franse stem "Flamb". (V. Flameante
 • Grot - 1. Het wordt weergegeven in onregelmatige halve cirkel geladen op een berg, van verschillende email.
 • ijzeren roos - 1. Null als een stuk in Spaanse heraldiek, maar bestaat in het Franse pantser. Het wordt gevormd door een ijzeren kruis dat circuleerde en wordt gezongen met vier bloemen die in de punt aan de zijkanten van het kruis samenkomen.
 • Kanarie - 1. Ave. wordt normaal weergegeven met goud, gehakt of getoond met de kleuren en email die natuurlijk zijn.
 • Margrave Corona - 1. Vergelijkbaar met de hertogen van Duitsland. Open kroon circuleerde met armiños met drie hoofdbanden, samengevoegd in het bovenste deel, in Pearl besteed.
 • meneer - 1. Behandeling die werd gegeven in Spanje die het hoofd van een landhuis was. 1. Nobiliari -titel die in sommige landen neerkwam op Barón en in andere was het lager.
 • ontkoppeld - 1. boom waarvan de beker plat lijkt. 2. Cabria of Chevron met de gesneden punt. 3. Elk figuur of meubels waarin een stuk van de bovenkant is gesneden. (V. Bewegend, berucht).
 • Secondon-Na - 1. Zoon of dochter die niet de eerstgeborene is van de nakomelingen van een gezin waarin Mayorazgo is.
 • Sinistere flankbeweging - 1. Term gebruikt in heraldiek om de figuur aan te duiden die de sinistere flank van het schild verlaat.
 • spiegel - 1. Figuur die wordt weergegeven in verschillende vormen en ovaal ontwerp, vierkant, rond, met mango, de contour of goudkader is meestal email en hetzelfde, het midden van de zilveren spiegel.
 • uitverdelingen - 1. Het zijn de onderverdelingen die zich voordoen in het hoofdkantoor van het schild, het gevolg van het delen van het in meer dan één verdeling van de bestaande.
 • Verbinderkroon - 1. Oude titel van Catalonië. Email Gold Circle.