De familienaam Abé: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abé is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abé. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abé toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abé.

De heraldiek van Abé, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abé zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abé beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abé voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abé

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abé achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abé achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abé achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abé achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abé bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abé

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abé niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abé-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abé, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abé, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Aspada Cruz - 1. Gebruikt door keizer Carlo Magno. Samengesteld uit kruis in "P" en in het midden een mes. Symbool van Christus.
 • Canton-Banda - 1. stuk dat het resultaat is van de combinatie van het rechter -hand kanton en de band.
 • Cruz links - 1. Kruis gevormd door semicirkels aan een buitenkant.
 • Domus - 1. Huis of toren die wordt weergegeven als een kasteel met twee torens. Het heraldische ontwerp hangt af van het anker van elk land.
 • Gastheer - 1. Katholieke cultobject. Metalen doos waarin niet -geconsecrepeerde hosts worden opgeslagen. Ze kunnen rond en plat worden geverfd waarmee een klein kruis wordt ingebracht.
 • Gehakt - 1. Het is van toepassing op de vogel die de piek van verschillende email heeft dan de rest van het lichaam. (V. Scholarship).
 • Geketend - 1. Said van een persoon of dier is vastgebonden met een ketting van een bepaald email. Als het dieren zijn zoals leeuwen, beren, lebre ze, enz., Zal het email worden aangegeven zolang het niet ijzer is (sabel).
 • Gekruist - 1. Breng aan op de stukken die een overlappend kruis dragen. 2. Er wordt gezegd van de heer die zich in dienst nam voor wat kruistocht. 3. Er wordt gezegd van elk figuur dat aan de bovenkant een kruis wordt toegevoegd, meestal de wereldbol en vlaggen.
 • Genageld - 1. Er wordt gezegd van het stuk, wiens nagels van verschillende email zijn dan de hoofdfiguur.
 • Grote driehoek - 1. Termijn die door enkele oude heraldisten wordt gebruikt bij het beschrijven van de voorziening van enig stuk in twee en één, of besteld. (Zie goed geordend, twee en één, driehoek).
 • Haast hebben - 1. Er wordt gezegd van elk dier dat wordt weergegeven in houding van hardlopen.
 • Hoog geloof - 1. Oude auteurs gebruikten deze zin om het zwaard aan te duiden. (V. Hoog).
 • Langrave kroon - 1. Vergelijkbaar met die van de Duitse hertog. (Zie Crown of Duke German).
 • Leren - 1. gelijk aan vlag of banner, badge.
 • Luipaard - 1. Het wordt weergegeven in een interne houding met het hoofd recht, met de twee ogen met de staart gebogen. Als dit wordt verhoogd, wordt het een grimmid of ongebreideld genoemd. Net als de leeuwen als ze in aantal van de twee zijn, wordt één front gepla
 • Pauw - 1. Ave. wordt over het algemeen vooraan weergegeven in een Ruante -positie, met zijn open staart en kijkend naar de rechterhand, zijn versierde kop van drie veren in Penacho. Het wordt ook gepresenteerd met profiel met de top van drie stokken afgewerkt in
 • roze - 1. Er wordt gezegd van het schild of de figuur van rozen.
 • Venus - 1. Sinopel kleur in de assemblages van de soevereinen. 2. Vrouwelijke mythologische figuur, vertegenwoordigd door een jonge naakte vrouw met lang haar. Volgens sommige heraldisten moet het worden vertegenwoordigd gekleed.
 • verdedigend - 1. Term gebruikt om de tabbladen en tanden van wild zwijn aan te duiden, wanneer ze van verschillende email zijn dan de rest van het lichaam.
 • verstek - 1. Goed kerkelijke figuur of hoofdtooi gebruikt door de paus van Rome in de grote religieuze ceremonies, bisschoppen, abten, vertegenwoordigd met goud of zilver, met de goud of zilveren ines.