De familienaam Abene: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abene is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abene. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abene toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abene.

De heraldiek van Abene, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abene zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abene beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abene voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abene

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abene achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abene achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abene achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abene achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abene bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abene

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abene niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abene-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abene, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abene, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Bastillada - 1. stuk waarvan de kantelen worden weergegeven omgekeerd, zoals de gordel in de vorm van kantelen. Het komt van "Bastillé", een Franse stem vanwege toespeling die zijn betekenis heeft die het sterke huis of de oude toren van Campo is, die altijd wordt ver
 • Bourgondië. - 1. Deze term wordt meestal verwezen naar het mes van deze naam. Roep voor enkele auteurs, het is een Ebrancada -mes dat bestaat uit twee kruisstukken, elk van de breedte van het midden ervan, beide een mes vormen. (V. Bourgondië).
 • Cabriado - 1. Er wordt gezegd van het schild of de wrongel van metaal- en kleurgeiten afwisselend. (V. Chevronado).
 • Cruz-Chevronada - 1. Term gebruikt om de unie van het kruis en de chevron aan te duiden.
 • Denemarkenkroon - 1. Vergelijkbaar met die van Zweden, maar Surmontada van een trembolerend kruis.
 • Hoofdstad - 1. Sierstuk aan het einde en aan het begin van de kolommen. Het wordt normaal gesproken op natuurlijke wijze weergegeven.
 • meneer - 1. Behandeling die werd gegeven in Spanje die het hoofd van een landhuis was. 1. Nobiliari -titel die in sommige landen neerkwam op Barón en in andere was het lager.
 • Orchylar - 1. Er wordt gezegd van het stuk gepresenteerd in een vorkvorm. Als de León -staart, die soms in twee is verdeeld.
 • Oude kroon - 1. Het is de kroon die is samengesteld uit een cirkel versierd met tips of stralen, al het goud geëmailleerd.
 • Ovaal schild - 1. Gemeenschappelijk voor alle wapeningen, vooral de Italiaanse. (V. Shields).
 • Ploeg - 1. Labranza Aperso. Het wordt weergegeven om naar de rechterhand van het schild te kijken.
 • spoor - 1. Noem dat sommige Italiaanse handelaren aan Lambel geven. (V. Lambel).
 • Verhogen - 1. Er wordt gezegd van een stuk of deel van een stuk dat op een hogere hoogte wordt geplaatst waaruit het overeenkomt, vooral de gordel of de cabrio.
 • Volledig kruis - 1. Er wordt gezegd van het kruis gevormd door twee dwarsbalken, die alle kanten van het schild raken. (V. Cruz vol).
 • Wild varken - 1. Het wilde zwijn toont slechts één oog en één oor, die gewoonlijk een stagiair vertegenwoordigt, verhoogd, woedend op de sabeltleur, als het tegenovergestelde niet is aangegeven, met twee grote tanden die de verdediging zijn.
 • Woest - 1. Er wordt gezegd van de stier, de koe of een ander viervoudig dier in ongebreidelde houding, opgevoed door zijn achterpoten. (V. geagiteerd).