De familienaam Adegeest: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Adegeest is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Adegeest. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Adegeest toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Adegeest.

De heraldiek van Adegeest, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Adegeest zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Adegeest beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Adegeest voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Adegeest

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Adegeest achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Adegeest achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Adegeest achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Adegeest achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Adegeest bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Adegeest

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Adegeest niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Adegeest-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Adegeest, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Adegeest, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Cruz de San Andrés - 1. Kruis gevormd door twee dwarsbalken geplaatst in Aspa. (V. Cruz Aspa).
 • Gastheer - 1. Katholieke cultobject. Metalen doos waarin niet -geconsecrepeerde hosts worden opgeslagen. Ze kunnen rond en plat worden geverfd waarmee een klein kruis wordt ingebracht.
 • Gebroken kolom - 1. Een kolom, gebroken in twee helften, vertegenwoordigt de sterkte in heraldiek.
 • Gecomponeerde bordura van Castilla y león - 1. Zei door sommige auteurs tegen de bordura verzonnen en afwisselend met een leeuw en een kasteel, symbolen van de koninkrijken van Castilla y León.
 • Gemakte batterij - 1. Het is de batterij bestaande uit drie batterijen, soms toegevoegd door bloemen van LIS of andere cijfers.
 • Gewei - 1. Er wordt gezegd van een soort romp of jachthoorn van verminderde afmetingen gemaakt van de hoorn van een bovine -dier.
 • Gironado in Sotuer - (V. Jironado in ASPA).
 • Heraut - 1. Positie waarvan de functie bestond uit het melden van oorlogsfalls, het dragen van berichten en het regisseren van officiële ceremonies. Vervolgens werd de functie van deze positie van King of Armas afgeleid.
 • Iep - 1. Deze boom wordt langwerpig weergegeven. Symboliek: waardigheid.
 • Napoleontische pet - 1. De keizer Napoleon, verving de kroon van de adel waaraan hij verschillende caps -ontwerpen heeft vastgesteld, altijd gefronst met veren waarvan het aantal de waardigheid aangaf van degene die bezeten was.
 • ontheemd - 1. Term gebruikt om het stuk aan te duiden waarvan de helft van de lengte naar de rechterkant beweegt, sinister naar de baas of de punt van het schild. Je onderhoudt alleen contact met de andere helft op een punt en de gordel. Als de scheidingslijn
 • ovaal - 1. Curve gesloten voor de ellips. Gebruikt in Franse heraldiek.
 • Snaar - 1. De ketens zijn weergegeven in band, orla, aspa met orla, gordel, enz. De ketens verschijnen in de Spaanse en Portugese blazonen, verwijzend naar het feit dat koning Moro Miramamolín het kamp had van Las Navas de Tolosa waarin Sancho VIII
 • Sotuer zwaaide - 1. Er wordt gezegd van de sotuer die een gevormde door zwavelige reliëfs aanneemt
 • Tajado en Flechado - 1. Er wordt gezegd van het schild verdeeld in twee delen in de vorm van een balk en het midden van de een doordringt de andere in de vorm van een punt en pijl.
 • Tot ziens in stok - 1. Zei dat je je in een stoksituatie zou zien plaatsen.
 • Tudesco Canton - 1. Termijn die door sommige oude Europese armoryisten wordt gebruikt, is het in feite een Jironed Canton. (V. Jirón).
 • Zweep - 1. Flexibel leer of touw flexibel dak.