De familienaam Corstjens: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Corstjens is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Corstjens. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Corstjens toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Corstjens.

De heraldiek van Corstjens, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Corstjens zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Corstjens beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Corstjens voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Corstjens

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Corstjens achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Corstjens achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Corstjens achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Corstjens achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Corstjens bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Corstjens

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Corstjens niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Corstjens-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Corstjens, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Corstjens, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Bandachtige band - 1. Band gevormd door zwarten. (V. Tegenoverladen).
 • Contrafilete - 1. Er wordt gezegd van het stuk dat twee filets draagt. (V. Fillet, Threchor).
 • Cordada - 1. Wanneer een muziekinstrument snaren van verschillende metal draagt, wordt het koord gezegd. 2. Ook gezegd over de verbijsterde boogreeks.
 • Gewond - 1. Er wordt gezegd van het schild met een speer, Saeta, zwaard, vast op het veld en waaruit bloed stond. Je moet de richting van het wapen vastleggen.
 • Jaloezie - 1. Blazon of stuk wanneer bedekt met stokken, langwerpige stukken, zoals aanhangwagens of speren op de vorm van een mes of kruisen als een rooster of hek. (V. Frozen).
 • Kwellen - 1. Arnés stuk dat de dij bedekt.
 • Napoleontische pet - 1. De keizer Napoleon, verving de kroon van de adel waaraan hij verschillende caps -ontwerpen heeft vastgesteld, altijd gefronst met veren waarvan het aantal de waardigheid aangaf van degene die bezeten was.
 • Open - 1. De ramen en deuren van kastelen, torens of andere figuren wanneer het veld van het schild of het glazuur van het stuk dat ze hieronder hadden, wordt gezien. De roesters, macles en sterren of rozetten die de sporen dragen, zoals het is
 • Oranje boom - 1. boom die wordt weergegeven met takken, open en fruitige beker.
 • Sayo - 1. breed en lang jas. In de middeleeuwen de edelen droegen ze het onder het pantser. Het was gemaakt van wol-, leer- en ijzeren mazen. Het gaasniveau komt ervan.
 • Schild - 1. School en bediening van de Squire.
 • Verdrievoudigd kruis - 1. Cruz gevormd door drie horizontale dwarsbalken die de verticale of centrale dwarsbalk kruisen. Vergelijkbaar met pauselijk.
 • Vierde - 1. Term die door sommige oude heraldisten wordt gebruikt om de kazerne te noemen. (V. Barracks).
 • Volledig kruis - 1. Er wordt gezegd van het kruis gevormd door twee dwarsbalken, die alle kanten van het schild raken. (V. Cruz vol).