De familienaam De vilder: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam De vilder is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam De vilder. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam De vilder toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam De vilder.

De heraldiek van De vilder, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam De vilder zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam De vilder beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam De vilder voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van De vilder

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de De vilder achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de De vilder achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de De vilder achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de De vilder achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van De vilder bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam De vilder

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam De vilder niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de De vilder-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van De vilder, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van De vilder, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

  • Afwisselend - 1. Zei door sommigen op de zin van elkaar en van elkaar. (V. Alternatief).
  • Dalmatisch - 1. breed gewaad, open aan de zijkanten die worden gebruikt door de koningen van wapens waarin die van hun soevereinen werden geborduurd.
  • Gesmokkeld - 1. Er wordt op zijn beurt van het snij- en kuddeschild gezegd, zodat de bands van de baas tegen die van het andere email zijn, gelegen op de punt.
  • Gier - 1. Dit dier wordt in profiel weergegeven of vooraan geplaatst, kijkend naar de rechter of links van het schild.
  • King's hoofd - 1. Het wordt weergegeven in profiel of voorkant, met de bebaarde en gekroond naar de oude.
  • Tegenruggen - 1. Rij van inkepingen van verschillende emaille op dezelfde gordel, stok, band of bar, passen niet bij elkaar. (Zie tegenbirt, gecrenkeerd).
  • Toegewijd - 1. Er wordt gezegd van een band, gordel, batterij, gevormd door golvingen als een komeetstaart.
  • Tot ziens op de tip - 1. Zei over het zien dat de uiteinden in oppositie worden geplaatst met de bases van anderen die je zien, dat wil zeggen, zodat de punt van de zilveren vero naast de basis van hetzelfde metaal in de bovenste rij en die van Azur ligt zal ook in dezelfde si
  • Trofee - 1. Set militaire wapens en badges gegroepeerd met enige symmetrie, zoals kogels, kanonnen, geweren, granaten, picas, drums, enz.
  • Uitdagen - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens armen eindigen in slangen.