De familienaam Durry: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Durry is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Durry. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Durry toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Durry.

De heraldiek van Durry, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Durry zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Durry beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Durry voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Durry

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Durry achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Durry achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Durry achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Durry achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Durry bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Durry

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Durry niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Durry-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Durry, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Durry, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

  • Band-semeifaja - 1. stuk dat het gevolg is van de vereniging van de band en de halve sinister van de gordel
  • Beker - 1. Vergelijkbaar met de kelk, kan dekking worden weergegeven. Symboliseerde voorheen de Richomombrie en de grootheid van het koninkrijk.
  • Brood - 1. Zei door sommigen tegen de Bezantes of Roeles die zich een mooi kruis of mes in het midden presenteren, om brood te betekenen.
  • Dalmatisch - 1. breed gewaad, open aan de zijkanten die worden gebruikt door de koningen van wapens waarin die van hun soevereinen werden geborduurd.
  • Haast hebben - 1. Er wordt gezegd van elk dier dat wordt weergegeven in houding van hardlopen.
  • Kromme schoeisel - 1. Er wordt gezegd van het schild gedeeld door twee gebogen diagonalen die de hoofdhoeken verlaten, die op het puntje van het schild zijn.
  • Nobele attributen. - 1. Deze groep komt overeen met de kronen, helmen, top, lambrequins, mantels, venera's. Bijzondere heraldrytekens om de kwaliteit te bepalen van het individu dat ze gebruikt. Ze zijn niet erfelijk en weerspiegelen de persoonlijkheid van degenen die ze gebr
  • Pampolaat - 1. Email waarmee de bladeren van een wijngaard zijn geverfd.
  • stapel - 1. Uw heraldiektekening heeft geen vast ontwerp, hoewel rechte lijnen over het algemeen worden vermeden.
  • Tortelduif - 1. Ave. Het wordt weergegeven met gevouwen vleugels. Het symboliseert zowel en duif huwelijkse trouw. (V. Paloma).