De familienaam Elmortaji: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Elmortaji is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Elmortaji. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Elmortaji toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Elmortaji.

De heraldiek van Elmortaji, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Elmortaji zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Elmortaji beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Elmortaji voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Elmortaji

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Elmortaji achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Elmortaji achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Elmortaji achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Elmortaji achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Elmortaji bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Elmortaji

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Elmortaji niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Elmortaji-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Elmortaji, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Elmortaji, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Angrelura - 1. Naam die volgens sommige auteurs, volgens sommige auteurs, aan La Filiera en andere stukken in een snuifje Anglelada ontvangt. (V. Filiera).
 • Band-sempalo - 1. stuk dat het gevolg is van de vereniging van de band en de onderste helft van de stok.
 • Beker - 1. Vergelijkbaar met de kelk, kan dekking worden weergegeven. Symboliseerde voorheen de Richomombrie en de grootheid van het koninkrijk.
 • Bracker - 1. Er wordt gezegd van het stuk of meubilair dat hierboven wordt geplaatst of met een andere overloopt. Voor een auteur ook gemarkeerd. (V. gemarkeerd)
 • Fruit - 1. boom of struik geladen met de vrucht die eigen is geschilderd door een ander email dan de rest van de figuur.
 • gedraaid - 1. Er wordt gezegd van het kruis met de gedraaide tips, een term die door sommige auteurs wordt gebruikt.
 • Intern - 1. Er wordt gezegd van elk dier dat wordt weergegeven in een houding van wandelen, meestal in de richting van de rechterflank van het schild. Een schrijver gebruikt deze term ten onrechte om een ​​menselijke figuur aan te geven die wordt geplaatst of in e
 • Pantsero - 1. Er wordt gezegd van de jurk, tapijt of andere elementen, waarop de wapens van de eigenaar zijn geverfd. Ze kunnen in hun verlenging of een deel ervan zijn.
 • Surmotado Chief - 1. De baas wiens bovenste derde van email verschilt van het veld van het schild en de baas.
 • Ui - 1. Het wordt weergegeven met afgeronde of langwerpige kop, gesneden en met wortels.
 • Van Heraudie - 1. Het is het oudste heraldische verdrag dat bekend is, geschreven in de Anglo-Normanda-taal tegen de jaren 1341 en 1345, volgens M. de Riquer. Hoewel er vanaf het einde van de dertiende eeuw sommige zelfs ouder zijn, in de vorm van rollen. (Zie armorial)
 • Vid -stam - 1. Figuur die wordt weergegeven met zijn groene bladeren met zijn paarse fruit, maar het moet worden aangegeven, de clusters hangen en gek.