De familienaam Kriekaard: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Kriekaard is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Kriekaard. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Kriekaard toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Kriekaard.

De heraldiek van Kriekaard, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Kriekaard zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Kriekaard beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Kriekaard voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Kriekaard

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Kriekaard achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Kriekaard achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Kriekaard achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Kriekaard achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Kriekaard bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Kriekaard

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Kriekaard niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Kriekaard-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Kriekaard, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Kriekaard, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Barbaja - 1. stuk dat bestaat uit de vereniging van de gordel en de onderste helft van de bar
 • Bourgondië. - 1. Deze term wordt meestal verwezen naar het mes van deze naam. Roep voor enkele auteurs, het is een Ebrancada -mes dat bestaat uit twee kruisstukken, elk van de breedte van het midden ervan, beide een mes vormen. (V. Bourgondië).
 • burggraaf - 1. Commissaris of afgevaardigde benoemd door de graaf om in plaats daarvan te regeren. Eer en waardigheidstitel voor de baron. 2. kroon op de biscount. (V. Crowns, Helmets, Vizconde Helmet, Yelmos).
 • Civic Crown - 1. Het is de kroon bestaande uit fruitige eiken of eiken takken. Het schildert gesloten en Sinopel.
 • Dalmatisch - 1. breed gewaad, open aan de zijkanten die worden gebruikt door de koningen van wapens waarin die van hun soevereinen werden geborduurd.
 • Dames, schild - 1. Het schild van de dames of dames is meestal in de vorm van Losanje, sommige in plaats van die van hun afkomst te gebruiken, gebruiken hun echtgenoten. In sommige getrouwde damesschilden is er de helft van de wapens van de echtgenoot aan de rechterhand
 • Dubbele teller -verwijderd - 1. Zei door sommige auteurs tegen het stuk die aan beide kanten dubbel wordt aangemoedigd, maar hun openingen vallen niet samen, dat wil zeggen dat ze van de ene kant met de andere zijn afgewisseld. (V. tegenbrower).
 • Heraldiek - 1. Heraldo -positie. 2. Naam gegeven aan de ceremonie die werd gemaakt om de Heralds te dopen, een handeling waarin de koning een glas wijn op de kop van de aanvrager leegmaakte.
 • Kleed in Losanje - (V. jurk).
 • Kroon van de koningen van Aragon - 1. gelijk aan de Spaanse koninklijke kroon, maar zonder enige hoofdband.
 • Mantel - 1. stuk bestaande uit een parel met het bovenste deel van de baas vol, zonder het veld van het schild te zien. 2. Scarlet is geverfd, bekleed met armiños en laag van de kroon die het afmaakt, knopen met veters van kwastjes die twee bullonen vormen
 • Punta Verado - 1. Zei dat ze dat zonder zilver en azuurblauwe te zien, de tips met de bases van andere zien dat je in oppositie wordt geplaatst.
 • Snaar - 1. De ketens zijn weergegeven in band, orla, aspa met orla, gordel, enz. De ketens verschijnen in de Spaanse en Portugese blazonen, verwijzend naar het feit dat koning Moro Miramamolín het kamp had van Las Navas de Tolosa waarin Sancho VIII
 • Spiraal. - 1. wiens figuur is versierd met elementen in een spiraalvorm. Gebruikt in sommige Noordse bewapening, niet -bestaande in Spanje.
 • Tortelduif - 1. Ave. Het wordt weergegeven met gevouwen vleugels. Het symboliseert zowel en duif huwelijkse trouw. (V. Paloma).
 • Volledig kruis - 1. Er wordt gezegd van het kruis gevormd door twee dwarsbalken, die alle kanten van het schild raken. (V. Cruz vol).