De familienaam Manicom: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Manicom is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Manicom. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Manicom toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Manicom.

De heraldiek van Manicom, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Manicom zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Manicom beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Manicom voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Manicom

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Manicom achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Manicom achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Manicom achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Manicom achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Manicom bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Manicom

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Manicom niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Manicom-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Manicom, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Manicom, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Domus - 1. Huis of toren die wordt weergegeven als een kasteel met twee torens. Het heraldische ontwerp hangt af van het anker van elk land.
 • Florelisado voet, kruis van - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens voet eindigt in de vorm van een bloem van Lis.
 • Gesmokkeld - 1. Er wordt op zijn beurt van het snij- en kuddeschild gezegd, zodat de bands van de baas tegen die van het andere email zijn, gelegen op de punt.
 • Golf Verado. - 1. Zei zie zien dat zonder zilver en Azur de volgorde van zien te volgen die worden weergegeven die golven vormen.
 • lagune - 1. Het wordt weergegeven in een deel van het onregelmatig water omgeven door de aarde.
 • Lijn - 1. De dikte is het achtste deel van de Orla tot het onderscheid van de filet die een kwart heeft. Het kan worden weergegeven in een gordel, band, kruis, orla. Het symboliseert Bastardía. (V. filet).
 • maagd - 1. Iconografisch beeld van de gesymboliseerde katholieke kerk als de moeder van Jezus Christus. Het wordt op natuurlijke wijze weergegeven, en soms met halve maan of een dienaar aan je voeten met een appel in de mond.
 • met pensioen - 1. Wanneer een bewegend stuk van een rand van het schild, toont het slechts een deel van de extensie. 2. Er wordt ook gezegd wanneer twee meubels of cijfers afstand achteruit houden.
 • Premuro - 1. stuk of muurdoek, samen met een kasteel of toren. In sommige blazons wordt het alleen weergegeven.
 • Semipalo-Barra - 1. Samengesteld stuk als gevolg van de unie van de bovenste helft van de stok en de balk.
 • Sinister-faja kanton - 1. stuk dat bestaat uit de vereniging van het sinistere kanton en de gordel.
 • Spin - 1. Dit insect wordt weergegeven voor profiel of rug, op uw stof of zonder.
 • stok - 1. Figuur die wordt weergegeven door een draak of leeuwkop meestal met een open mond, overspoelen of bijten van een vlag, stuk of figuur. Figuur veel gebruikt in Spaanse heraldiek.
 • Tand - 1. Molen of tandwiel, meestal email van zilver of goud. 2. Volgens een term equivalent aan de Lunnel. (V. Lunel). 3. Menselijke tandheelkundige tanden worden meestal met hun wortels aan het natuurlijke geschilderd, geven de hoeveelheid en positie aan.
 • Tortelduif - 1. Ave. Het wordt weergegeven met gevouwen vleugels. Het symboliseert zowel en duif huwelijkse trouw. (V. Paloma).
 • Tot - 1. Naam die verwijst naar de vleugels van elke vorm van vogel. Geef aan in de positie die wordt weergegeven. Ze trekken meestal altijd aan het hoofd van het schild, anders moet hun positie worden aangegeven. (V. vlucht).