De familienaam Mc-innes: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mc-innes is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mc-innes. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mc-innes toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mc-innes.

De heraldiek van Mc-innes, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mc-innes zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mc-innes beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mc-innes voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mc-innes

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mc-innes achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mc-innes achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mc-innes achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mc-innes achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mc-innes bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mc-innes

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mc-innes niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mc-innes-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mc-innes, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mc-innes, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

  • Extremiteiten - 1. Generieke naam die dient om de tong, tanden, nagels, hoorns en dierenpoten aan te duiden.
  • Feest en krachtig - 1. Er wordt gezegd van de partij gevormd door Potenzas.
  • Gebonden - 1. De stukken of figuren vastgebonden door een tape of koord. 2. Term die is aangewezen aan de havik of roofvogel die zijn benen draagt ​​vastgebonden door een koord. (V. liadas, liado).
  • In het algemeen - 1. Termijn gebruikt door sommige oude auteurs voor de sabelkleur. (V. Sabre).
  • Klootzakhelm - 1. De klootzakhelm wordt in profiel uitgebracht, per ongeluk, met een laag vizier, Bordura vast met goud. Sommige schilden houden de verwoeste helm vast zonder een teken van klootzak te zijn, het is meestal te wijten aan de onwetendheid van de beeldhouwer
  • Oranje boom - 1. boom die wordt weergegeven met takken, open en fruitige beker.
  • Verdrievoudigd kruis - 1. Cruz gevormd door drie horizontale dwarsbalken die de verticale of centrale dwarsbalk kruisen. Vergelijkbaar met pauselijk.
  • Vlieger - 1. Het wordt weergegeven in de vorm van een acht -puntige ster (sommigen zetten het zes, acht en twaalf stralen), met de staart zwaaide of recht, waarvan de lengte drie keer de stralen is. De normale positie is in de baas, hoewel deze ook wordt weergegeve