De familienaam Mc-kenna: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mc-kenna is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mc-kenna. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mc-kenna toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mc-kenna.

De heraldiek van Mc-kenna, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mc-kenna zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mc-kenna beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mc-kenna voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mc-kenna

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mc-kenna achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mc-kenna achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mc-kenna achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mc-kenna achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mc-kenna bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mc-kenna

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mc-kenna niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mc-kenna-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mc-kenna, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mc-kenna, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Afwisselend - 1. Zei door sommigen op de zin van elkaar en van elkaar. (V. Alternatief).
 • Bar - 1. Piece dat diagonaal het schild van de linkerhoek overschrijdt, superieur ten opzichte van de richting rechtsonder. Eervol of eerste orderstuk. De breedte moet een derde van het schild bezetten. De balken als uw nummer hoger is dan de vier worden Li gen
 • Bastards Armory - 1. Ontdek of het gewas dat we waarnemen tot een klootzak behoorde, ondanks het feit dat het een verwoeste helm of een ander figuur presenteert dat zijn klootzak verkondigt, moeten we er twijfelen aan, op voorwaarde dat er geen documentatie is die nodig is
 • diadeemada - 1. Het wordt opgevat als de persoon of een andere religieuze figuur of niet om een ​​cirkel rond het hoofd te dragen, zoals de keizerlijke adelaars en de leeuw van Venetië. (V. nimbo).
 • Een schild samenstellen - 1. Stel een blazon samen met alle precieze elementen, belastingen, begeleidingen, externe en interne ornamenten, volgens de heraldierregels.
 • Gesmokkeld - 1. Er wordt op zijn beurt van het snij- en kuddeschild gezegd, zodat de bands van de baas tegen die van het andere email zijn, gelegen op de punt.
 • gouden arend - 1. Het heeft een verspreide staart, grimmige kleur en bereikt een grotere grootte dan de gewone
 • Haast hebben - 1. Er wordt gezegd van elk dier dat wordt weergegeven in houding van hardlopen.
 • Heraldiek - 1. Heraldo -positie. 2. Naam gegeven aan de ceremonie die werd gemaakt om de Heralds te dopen, een handeling waarin de koning een glas wijn op de kop van de aanvrager leegmaakte.
 • Lepel - 1. Binnenlands keukengerei en heraldiekfiguur vertegenwoordigd door een handvat en een concaaf mes.
 • met pensioen - 1. Wanneer een bewegend stuk van een rand van het schild, toont het slechts een deel van de extensie. 2. Er wordt ook gezegd wanneer twee meubels of cijfers afstand achteruit houden.
 • Mislukte chevron - 1. Deze term wordt toegepast op de chevron waarin het hoekpunt van deze laatste is gescheiden. (V. mislukt).
 • molenrad - 1. Het wordt weergegeven met steen, rond en in verschillende richtingen gestreept met een mast of ijzeren hand in het midden of zonder. Slechts de helft van dit wiel is ook in sommige wapenschilden getrokken. Symbool van werk, overvloed en kracht.
 • Pantsero - 1. Er wordt gezegd van de jurk, tapijt of andere elementen, waarop de wapens van de eigenaar zijn geverfd. Ze kunnen in hun verlenging of een deel ervan zijn.
 • Potented Kruis - 1. Kruis waarin al zijn uitersten in Potenzas terechtkomen. (V. versterkt). Ook wel Tao van de Hebreeën genoemd.
 • Teller -trigger - 1. Het is de batterij gevormd door tegenbruggen. (V. tegenbrower).
 • Vallea - 1. Grote nekkleding en teruggekeerd op de rug, schouders en borst die vooral in Vlaanderen (België) werd gebruikt en in de 16e eeuw in Spanje geïntroduceerd.
 • Wild varken - 1. Het wilde zwijn toont slechts één oog en één oor, die gewoonlijk een stagiair vertegenwoordigt, verhoogd, woedend op de sabeltleur, als het tegenovergestelde niet is aangegeven, met twee grote tanden die de verdediging zijn.