De familienaam Mc-lean: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mc-lean is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mc-lean. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mc-lean toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mc-lean.

De heraldiek van Mc-lean, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mc-lean zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mc-lean beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mc-lean voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mc-lean

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mc-lean achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mc-lean achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mc-lean achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mc-lean achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mc-lean bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mc-lean

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mc-lean niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mc-lean-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mc-lean, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mc-lean, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

  • beschadigd - 1. Term gebruikt door sommige oude auteurs. Er werd gezegd toen het veld, riemen, stokken en andere genuanceerde van verschillende kleuren en folkvormige emaille of arabeske figuren van verschillende email of hetzelfde emaille. Zeer gebruikt in wat arsena
  • Boiler - 1. Figuur die over het algemeen de verhoogde handgrepen draagt ​​en soms gringolaat. Het is meestal geschilderd Sabre.
  • Cruz Set - 1. Kruis waarin het onderste uiteinde eindigt in een puntig of verouderd.
  • Dextropiro, Destrocero, Dextracero - 1. Termen die worden gebruikt om de hele menselijke arm aan te duiden en altijd de elleboog te tonen. Film van de rechterflank, gekleed, naakt of gewapend.
  • Geborduurd - 1. Er wordt gezegd van elk stuk dat de rand van verschillende email heeft. Het is synoniem met filet. Gebruikt op kruisen, banden, confalonen, chevrones en de en thema's. enz., die de randen van verschillende email hebben en dat is regelmatig een filet va
  • Heraut - 1. Positie waarvan de functie bestond uit het melden van oorlogsfalls, het dragen van berichten en het regisseren van officiële ceremonies. Vervolgens werd de functie van deze positie van King of Armas afgeleid.
  • Livrei - 1. Bibliotheek kan eer, ceremonie en service zijn. De eerste werden en worden gebruikt door de soevereinen, de grote heren, militaire en heren van de bevelen. De tweede voor de koningen van wapens, kwaleerden, farute, volhardend, rit
  • Pantsero - 1. Er wordt gezegd van de jurk, tapijt of andere elementen, waarop de wapens van de eigenaar zijn geverfd. Ze kunnen in hun verlenging of een deel ervan zijn.
  • Uitgelegd - (V. Expaste).
  • Vijver - 1. Het wordt op verschillende manieren weergegeven, meestal door een ovale ruimte of onregelmatige vormen vol azur of zilverwater vergelijkbaar met een meer.