De familienaam Mcalroy: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mcalroy is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mcalroy. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mcalroy toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mcalroy.

De heraldiek van Mcalroy, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mcalroy zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mcalroy beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mcalroy voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mcalroy

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mcalroy achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mcalroy achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mcalroy achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mcalroy achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mcalroy bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mcalroy

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mcalroy niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mcalroy-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mcalroy, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mcalroy, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Avellana Cross - 1. Kruis gevormd door vier hazelnoten.
 • Delen van het schild - 1. Het is de verdeling van het schild, volgens het menselijke gezicht dat wordt vertegenwoordigd in negen divisies en onderverdelingen: baas, tip, rechtse en sinistere kant.
 • Evenwicht - 1. Het bestaat gewoonlijk uit een horizontale balk, waarvan de uiteinden twee gerechten zijn. Het presenteert ook met een naakte of geklede hand die hem vasthoudt. Symbool dat gerechtigheid vertegenwoordigt.
 • Flanchis - 1. Term die wordt gebruikt om een ​​figuur aan te duiden in de vorm van sotuer abcisa en klein, kan alleen in het veld of in verschillende van hen gaan. (V. Flanquis).
 • Florelisado voet, kruis van - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens voet eindigt in de vorm van een bloem van Lis.
 • Genageld - 1. Er wordt gezegd van het stuk, wiens nagels van verschillende email zijn dan de hoofdfiguur.
 • Heer - 1. Honoraire titel waarmee leden van de hoge Engelse adel worden onderscheiden.
 • Holding, Anglesada - 1. stuk waarvan het profiel bestaat uit tangens semicirkels. 2. De stukken of het kruis, waarvan het buitenste deel wordt gevormd door kleine cirkels. 3. Partitielijn gevormd door kleine semicirkels, met de tips uit. (V. Anglelada,
 • Huis - 1. Het is meestal geschilderd met de deur, vergezeld van twee ramen. Het symboliseert gastvrijheid en beveiliging.
 • leiboom - 1. Zei door een schrijver om op het rooster te wijzen, de sleutel tot een ander email, bijvoorbeeld in de achternaam Trussel. Van Gules, een rug, gesloten van goud.
 • maagd - 1. Iconografisch beeld van de gesymboliseerde katholieke kerk als de moeder van Jezus Christus. Het wordt op natuurlijke wijze weergegeven, en soms met halve maan of een dienaar aan je voeten met een appel in de mond.
 • organiseren - 1. Samenstelling van heraldiek die wordt gebruikt om verschillende wapens in één blazon te vertegenwoordigen, in het algemeen om de verschillende familieallianties te onderscheiden die een schild bevatten. 2. Organisatie van de verschillende cijfers, meub
 • Potenza - 1. Figuur die eindigt in de vorm van "t".
 • Schild hart - 1. Er wordt gezegd van de afgrond of het centrum van het schild.
 • Venablo - 1. Kort en landdardo of land bestaande uit een dunne en cilindrische staaf afgewerkt op een ijzeren blad in de alveolaatvorm. In de zestiende eeuw in Spanje was het de onderscheidende van Alferez. (V. pijl, speer).
 • Vívora - 1. Snake. Het wordt vertegenwoordigd, in stok gezet en zwaaide of alleen nek en hoofd uit een ketel, in de handgrepen of in vazen, copones, copones of een kruis of andere stukken afgemaakt, worden ze in het heraldische taalgringolaat genoemd. Som