De familienaam Mcaneny: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mcaneny is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mcaneny. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mcaneny toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mcaneny.

De heraldiek van Mcaneny, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mcaneny zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mcaneny beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mcaneny voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mcaneny

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mcaneny achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mcaneny achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mcaneny achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mcaneny achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mcaneny bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mcaneny

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mcaneny niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mcaneny-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mcaneny, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mcaneny, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Acanthus - 1. zei van de Acanthus -bladeren die in de kronen worden geplaatst.
 • afnemend - 1. De groei wiens tips naar de sinistere kant kijken.
 • Angrelura - 1. Naam die volgens sommige auteurs, volgens sommige auteurs, aan La Filiera en andere stukken in een snuifje Anglelada ontvangt. (V. Filiera).
 • Barbaja - 1. stuk dat bestaat uit de vereniging van de gordel en de onderste helft van de bar
 • Bavarian Crown - 1. Vergelijkbaar met de kroon van Spanje. Gouden cirkel verrijkte steentjes, versterkt door acht bloemen van acanthus bladeren, selderij, afgewisseld met elk één parel, die worden vastgehouden door acht hoofdbanden (er worden er slechts vijf gezien), in p
 • Centrum van de baas. - 1. Er wordt gezegd van het hoofdpunt van de baas. Eervol stuk.
 • Gekruist - 1. Breng aan op de stukken die een overlappend kruis dragen. 2. Er wordt gezegd van de heer die zich in dienst nam voor wat kruistocht. 3. Er wordt gezegd van elk figuur dat aan de bovenkant een kruis wordt toegevoegd, meestal de wereldbol en vlaggen.
 • Gemeenschap, wapens - 1. Ze zijn de blazonen gecorrigeerd voor bedrijven, instellingen, religieuze congregaties, verenigingen.
 • Grill - 1. Gereedschap gevormd door een raster met mango. Het wordt soms opzij gepresenteerd, maar de meest voorkomende positie is de voorkant. Het is meestal geschilderd, hoewel andere kleuren en email worden toegelaten.
 • Ijdel - 1. Termen die in sommige oude edelen worden gebruikt om het stuk of vacuüm of lege figuur binnen het schildveld te beschrijven. (V. leeg, bokt, hol, leeg, leeg, ijdel.).
 • Mantel - 1. stuk bestaande uit een parel met het bovenste deel van de baas vol, zonder het veld van het schild te zien. 2. Scarlet is geverfd, bekleed met armiños en laag van de kroon die het afmaakt, knopen met veters van kwastjes die twee bullonen vormen
 • Mariene laken - 1. Cordiform en getrimd vel, trembolly of ovaal in het binnenste gedeelte, volgens een Europese pantser. Figuur zeer gebruikt in Duitse heraldiek.
 • Markieshelm - 1. vooraan, zilver, bekleed met gules en met zeven roosters, bordura en roosters, vast met goud.
 • Omarmd - 1. Term ten onrechte gebruikt door koppeling. (V. Embradado). 2. Zei door sommige auteurs van het dier die de armen tegelijkertijd hebben verhoogd met de bedoeling om te knuffelen of te vertrouwen, hoewel zonder aan te raken.
 • soeverein - 1. Er wordt gezegd van het gordijnschild waarvan de beroertes gebogen zijn. 2. Zei door een deel van de gordijnmantelado in curve.
 • Tortelduif - 1. Ave. Het wordt weergegeven met gevouwen vleugels. Het symboliseert zowel en duif huwelijkse trouw. (V. Paloma).