De familienaam Mccaskey: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mccaskey is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mccaskey. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mccaskey toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mccaskey.

De heraldiek van Mccaskey, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mccaskey zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mccaskey beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mccaskey voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mccaskey

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mccaskey achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mccaskey achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mccaskey achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mccaskey achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mccaskey bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mccaskey

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mccaskey niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mccaskey-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mccaskey, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mccaskey, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Alligator - 1. Figuur die het dier met dezelfde naam reproduceert. Hij wordt vertegenwoordigd met zijn mond open en toont zijn tanden, zijn positie kan variëren in het schild, hoewel hij meestal naar de rechterhand kijkt. Dit cijfer werd toegekend of aangenomen aan w
 • Cabine - 1. Deze constructie wordt weergegeven, geleid met het dak van stro en de wanden van stammen of steen. Het schildert zijn natuurlijke of zilveren en gouden kleur.
 • Extremiteiten - 1. Generieke naam die dient om de tong, tanden, nagels, hoorns en dierenpoten aan te duiden.
 • Home of Paratge - 1. Hidalgo de Cataluña. Gelijk aan de Hidalgo de Castilla en de Infanzón in Aragon
 • Klaar - 1. Term die door sommige auteurs wordt gebruikt om de listel aan te duiden. (V. Listel).
 • Kofferbak - 1. Er wordt gezegd van de stok of het gebroken stuk in stukken, zonder de vorm van je figuur te verliezen. (V. afgekapt).
 • Losageado - (V. Lonsanja).
 • Lynx - 1. De lynx die meestal in de blazonen verschijnt, presenteert niet de bont gekleurd met donkere mol, zoals die in Spanje, maar vergelijkbaar met de Afrikaanse, van uniforme Leonia -laag en een beetje groter dan de Europeaan. Zichtsymbool en per definitie
 • Overslaan - 1. stuk bedekt met schalen zoals vis of sirene, meestal van verschillende email.
 • Patriarchaal kruis - 1. Cruz gevormd door twee transfers de kortste bovenste de onderste de onderste door een andere verticaal gekruist. (V. Cruz de Lorena).
 • Schild - 1. School en bediening van de Squire.
 • Snaar - 1. De ketens zijn weergegeven in band, orla, aspa met orla, gordel, enz. De ketens verschijnen in de Spaanse en Portugese blazonen, verwijzend naar het feit dat koning Moro Miramamolín het kamp had van Las Navas de Tolosa waarin Sancho VIII
 • Spiraal. - 1. wiens figuur is versierd met elementen in een spiraalvorm. Gebruikt in sommige Noordse bewapening, niet -bestaande in Spanje.
 • Verhogen - 1. Er wordt gezegd van een stuk of deel van een stuk dat op een hogere hoogte wordt geplaatst waaruit het overeenkomt, vooral de gordel of de cabrio.