De familienaam Mcclaine: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mcclaine is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mcclaine. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mcclaine toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mcclaine.

De heraldiek van Mcclaine, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mcclaine zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mcclaine beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mcclaine voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mcclaine

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mcclaine achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mcclaine achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mcclaine achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mcclaine achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mcclaine bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mcclaine

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mcclaine niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mcclaine-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mcclaine, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mcclaine, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Aspada Cruz - 1. Gebruikt door keizer Carlo Magno. Samengesteld uit kruis in "P" en in het midden een mes. Symbool van Christus.
 • Avis, Order of the Avis - 1. Militaire orde al gedoofd, opgericht in Portugal in 1162, ook wel Order van San Benito de Avis genoemd. Breng Florelisada Cruz van Sinopel mee. (V. Alcántara).
 • Band-semeifaja - 1. stuk dat het gevolg is van de vereniging van de band en de halve sinister van de gordel
 • Biridisch - 1. Het is het resultaat van een volledig en smal kruis, gemarkeerd op een sotuer of een flanquis.
 • dorp - 1. In tegenstelling tot de stad, wordt het meestal vertegenwoordigd door rijen huizen op sommige gevolgd door anderen en in drie of vier bestellingen als een riem, in het midden wordt een klokkentoren meestal toegevoegd aan een weerklep. In oude schilden
 • gedraaid - 1. Er wordt gezegd van het kruis met de gedraaide tips, een term die door sommige auteurs wordt gebruikt.
 • Gloednieuwe sticks - 1. Zei door sommige auteurs tegen de golvende en piramidale sticks in de vorm van vlam.
 • Hamer - 1. Het wordt weergegeven in heraldiek met de rechterhand en het handvat in de stok geplaatst, kijkend naar de punt.
 • Kwellen - 1. Arnés stuk dat de dij bedekt.
 • Land - 1. De planeet Aarde wordt weergegeven als een ballon met voet. 2. Het wordt ook vertegenwoordigd met: heuvels, bergen, vlaktes, rotsen, rotsen.
 • Punta Verado - 1. Zei dat ze dat zonder zilver en azuurblauwe te zien, de tips met de bases van andere zien dat je in oppositie wordt geplaatst.
 • Sayo - 1. breed en lang jas. In de middeleeuwen de edelen droegen ze het onder het pantser. Het was gemaakt van wol-, leer- en ijzeren mazen. Het gaasniveau komt ervan.
 • schade - 1. Soorten kleding of hoofdtooi van het hoofd, zoals een lambrequin genaamd Weather Fane of stuurwiel bij de oude heralds, achter de helm gebonden met een verband of vlecht samengesteld uit banden en koorden verweven met de kleuren van het schild, naar de
 • Tegenruggen - 1. Rij van inkepingen van verschillende emaille op dezelfde gordel, stok, band of bar, passen niet bij elkaar. (Zie tegenbirt, gecrenkeerd).
 • Tweevoetige kruis - 1. Cruz aan wiens uiteinden wedstrijden zijn of gescheiden zijn.
 • Uitoefenen - 1. Term die door sommige auteurs wordt gebruikt om de valuta aan te duiden. (V. Divisa).
 • Venus - 1. Sinopel kleur in de assemblages van de soevereinen. 2. Vrouwelijke mythologische figuur, vertegenwoordigd door een jonge naakte vrouw met lang haar. Volgens sommige heraldisten moet het worden vertegenwoordigd gekleed.
 • Vijfde gordel - 1. Termijn gebruikt door de Spaanse heraldist, gelijkwaardig aan Quinquefolia. (V. Quinquefolio)