De familienaam Mccleney: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mccleney is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mccleney. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mccleney toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mccleney.

De heraldiek van Mccleney, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mccleney zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mccleney beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mccleney voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mccleney

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mccleney achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mccleney achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mccleney achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mccleney achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mccleney bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mccleney

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mccleney niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mccleney-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mccleney, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mccleney, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Cruz links - 1. Kruis gevormd door semicirkels aan een buitenkant.
 • Dolfijnkroon van Frankrijk - 1. Het verschilt van de koninklijke van Frankrijk door in plaats van acht hoofdbanden, vier dolfijnen, waarvan de verenigde staarten zijn gesloten door een dubbele bloem van Lis.
 • Flanchis - 1. Term die wordt gebruikt om een ​​figuur aan te duiden in de vorm van sotuer abcisa en klein, kan alleen in het veld of in verschillende van hen gaan. (V. Flanquis).
 • Geanimeerd - 1. Term die wordt gebruikt om het hoofd van elk dier aan te geven, dat zelfs gescheiden wordt, toont het leven in de ogen, worden meestal weergegeven met gules of goud.
 • gedraaid - 1. Er wordt gezegd van het kruis met de gedraaide tips, een term die door sommige auteurs wordt gebruikt.
 • Losageado - (V. Lonsanja).
 • Mislukte chevron - 1. Deze term wordt toegepast op de chevron waarin het hoekpunt van deze laatste is gescheiden. (V. mislukt).
 • Montesa, orde van - 1. Vervang de militaire orde van die van de tempel, opgericht in 1317. Zijn badge, Modern Montesa Cruz, is gelijk aan dat van zijn congeneren van Alcantara en Calatrava, van Sabre, met een plat kruis van gules die het laden.
 • ontkoppeld - 1. boom waarvan de beker plat lijkt. 2. Cabria of Chevron met de gesneden punt. 3. Elk figuur of meubels waarin een stuk van de bovenkant is gesneden. (V. Bewegend, berucht).
 • Orchylar - 1. Er wordt gezegd van het stuk gepresenteerd in een vorkvorm. Als de León -staart, die soms in twee is verdeeld.
 • Prince's helm - 1. Gouden helm, ajar, bekleed met gules en voorkant.
 • Tot ziens in stok - 1. Zei dat je je in een stoksituatie zou zien plaatsen.
 • Wild varken - 1. Het wilde zwijn toont slechts één oog en één oor, die gewoonlijk een stagiair vertegenwoordigt, verhoogd, woedend op de sabeltleur, als het tegenovergestelde niet is aangegeven, met twee grote tanden die de verdediging zijn.
 • Zweep - 1. Flexibel leer of touw flexibel dak.