De familienaam Mcclymonds: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mcclymonds is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mcclymonds. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mcclymonds toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mcclymonds.

De heraldiek van Mcclymonds, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mcclymonds zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mcclymonds beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mcclymonds voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mcclymonds

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mcclymonds achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mcclymonds achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mcclymonds achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mcclymonds achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mcclymonds bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mcclymonds

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mcclymonds niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mcclymonds-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mcclymonds, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mcclymonds, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Baas en tillen - 1. Curvilíneo driehoek die zijn hoekpunt heeft in het midden van de onderste lijn van de baas en zijn basis onderaan.
 • Boiler - 1. Figuur die over het algemeen de verhoogde handgrepen draagt ​​en soms gringolaat. Het is meestal geschilderd Sabre.
 • Cabo de Armería huis - 1. Solar House van het grote familielid, hoofd van zijn afkomst in Navarra. Ook wel Palacio Cabo de Armería genoemd.
 • Cabriado - 1. Er wordt gezegd van het schild of de wrongel van metaal- en kleurgeiten afwisselend. (V. Chevronado).
 • Chief-sotuer - 1. stuk dat bestaat uit de baas en de sotuer.
 • Genuanceerd - 1. Er wordt gezegd van de Ruante Peacock, wiens veren vlekken presenteren. 2. Wanneer insecten Blasson met een verschillend glazuur anders dan de eigen kleur. (V. Ruante)
 • Geringd - 1. stuk wiens armen zijn afgewerkt met ringen, vooral La Cruz en de sotuer. 2. De graf die de ringen of ring van een glazuur heeft anders dan de kleur van de plaat. (V. Clechado, Rough-A).
 • Golf Verado. - 1. Zei zie zien dat zonder zilver en Azur de volgorde van zien te volgen die worden weergegeven die golven vormen.
 • Holding Band - 1. Band gevormd door randen De exteriors voltooiden inkepingen. (V. verpletterd, verpletterd).
 • Kastanje - 1. Boom, die meestal wordt weergegeven met de stam, takken en bladeren van zijn natuurlijke of Sinopel kleur, fruitig en gescheurd. Het is geverfd met de dikke romp en brede en ronde beker. 2. Kleur op grote schaal gebruikt in de middeleeuwen in Italiaans
 • Perchada - 1. Wanneer een vogel op takken of stammen wordt geplaatst.
 • Sprankelend - 1. Er wordt gezegd van het stuk dat eindigt in acute tips. (V. trillen).
 • Stigma - 1. Signaal of merk in het menselijk lichaam. Het wordt weergegeven in de vorm van een bloedende pijn, symboliseert de zweren van de voeten, handen en kant van Jezus Christus.
 • Tegenbrower - 1. Rij van inkepingen van verschillende emaille op dezelfde gordel, stok, band of balk, komen niet overeen met die hierboven met de bodem (v. Contracles, contraloos).
 • Telefoongesprek - 1. Het wordt weergegeven in de vorm van drie tongen van vuur, het onderste gedeelte afgerond, is geschilderd van gules of goud. 2. Amerikaanse zoogdier van herkauwers, het is vertegenwoordigd.
 • verdedigend - 1. Term gebruikt om de tabbladen en tanden van wild zwijn aan te duiden, wanneer ze van verschillende email zijn dan de rest van het lichaam.