De familienaam Mcconaughey: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mcconaughey is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mcconaughey. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mcconaughey toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mcconaughey.

De heraldiek van Mcconaughey, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mcconaughey zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mcconaughey beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mcconaughey voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mcconaughey

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mcconaughey achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mcconaughey achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mcconaughey achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mcconaughey achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mcconaughey bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mcconaughey

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mcconaughey niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mcconaughey-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mcconaughey, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mcconaughey, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Band-semeifaja - 1. stuk dat het gevolg is van de vereniging van de band en de halve sinister van de gordel
 • Bureaulade Cruz - 1. Het is het kruis dat vol zit met boren.
 • Camba - 1. Zei door sommige auteurs tegen de wielen van de auto's.
 • Cantado - 1. Wanneer een hoofdstuk vergezeld gaat van een ander in de kantons van het schild. Over het algemeen het kruis of de sotuer vergezeld van vier stukken of figuren gerangschikt in de flanken tussen de armen 2. Er wordt gezegd van vier figuren of meubels di
 • Cruz Aspa - 1. Kruis waarin de dwarsbalken een mes vormen (zie Cruz de San Andrés).
 • Dalmatisch - 1. breed gewaad, open aan de zijkanten die worden gebruikt door de koningen van wapens waarin die van hun soevereinen werden geborduurd.
 • donladion - 1. Term gebruikt om het stuk aan te duiden waarvan het profiel bestaat uit kleine tanden. 2. Volgens sommige handelaren de ruimte tussen elke tand als deze cirkelvormig is. (V. Danchado).
 • Jironada Cruz - 1. Er wordt gezegd van het kruis waarin in het midden vier girons van elke arm van alternatieve kleuren samenkomen.
 • Langrave kroon - 1. Vergelijkbaar met die van de Duitse hertog. (Zie Crown of Duke German).
 • Patrijs - 1. Ave. wordt gepresenteerd in de kaars in profiel, goud of zilver, of zijn natuurlijke kleur.
 • roer - 1. Afscherming, stuk of cijfer geladen met roeles in aantal groter dan negen.
 • roze - 1. Er wordt gezegd van het schild of de figuur van rozen.
 • Semipalo-Faja - 1. Samengesteld stuk als gevolg van de unie van de bovenste helft van de stok en de gordel.
 • Senescalato - 1. Positie, waardigheid, gebruik van senescaal.
 • stoel - 1. Rig voor paardrijden. Het wordt meestal weergegeven in profiel of voorkant met hangende stijgbeugels. Het heeft de voorkeur om aan te geven hoe laat het komt. 2. De stoel als troon is een symbool van soevereine autoriteit. (V. Mount stoelen).
 • Vernederd - 1. Er wordt gezegd van het stuk onder of onder een andere.