De familienaam Mccumbers: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mccumbers is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mccumbers. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mccumbers toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mccumbers.

De heraldiek van Mccumbers, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mccumbers zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mccumbers beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mccumbers voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mccumbers

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mccumbers achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mccumbers achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mccumbers achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mccumbers achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mccumbers bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mccumbers

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mccumbers niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mccumbers-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mccumbers, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mccumbers, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Bracker - 1. Er wordt gezegd van het stuk of meubilair dat hierboven wordt geplaatst of met een andere overloopt. Voor een auteur ook gemarkeerd. (V. gemarkeerd)
 • Bretesada -batterij - 1. Bretested Battery wordt begrepen zoals het wordt gevormd door Bretes. (V. Bretesado).
 • Carapeteiro - 1. Echte boom van de Portugese heraldiek die zeven armen draagt. Het gebruik ervan is puur heraldisch. (V. CRIQUIL).
 • Halve vlucht naar beneden gevormd - 1. Zijn positie is andersom rond de halve vlucht naar beneden.
 • Langrave kroon - 1. Vergelijkbaar met die van de Duitse hertog. (Zie Crown of Duke German).
 • Lazarista - 1. Orde van ridders ingesteld in de heilige plaatsen, wiens doel was om de melaatsen bij te wonen. Zijn badge was een achtpunten kruis, als ster, Sinopel. 2. Knight behoren tot de genoemde orde.
 • Mislukte chevron - 1. Deze term wordt toegepast op de chevron waarin het hoekpunt van deze laatste is gescheiden. (V. mislukt).
 • Oude kroon - 1. Het is de kroon die is samengesteld uit een cirkel versierd met tips of stralen, al het goud geëmailleerd.
 • ovaal - 1. Curve gesloten voor de ellips. Gebruikt in Franse heraldiek.
 • Punta Verado - 1. Zei dat ze dat zonder zilver en azuurblauwe te zien, de tips met de bases van andere zien dat je in oppositie wordt geplaatst.
 • roer - 1. Afscherming, stuk of cijfer geladen met roeles in aantal groter dan negen.
 • Tahalí - 1. Brede lederen band die van de rechterschouder naar de taille wordt gehouden en dat het zwaard vasthoudt.
 • Tip - 1. Er wordt gezegd van het onderste derde deel van het schild. (V. punt van het schild, verhoudingen). 2. In Punta -locatie die wordt gebruikt om de objecten aan te duiden die er een of meer van kunnen zijn die onderaan het veld worden geplaatst. (V. Pira
 • Wetenschapsboom - 1. De boom van de wetenschap wordt weergegeven, met vier takken die een cirkel omhoog vormen, en in elk van hen met dertien bladeren. Zeer zeldzame figuur in Spaanse heraldiek.