De familienaam Mcduffy: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mcduffy is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mcduffy. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mcduffy toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mcduffy.

De heraldiek van Mcduffy, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mcduffy zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mcduffy beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mcduffy voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mcduffy

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mcduffy achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mcduffy achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mcduffy achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mcduffy achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mcduffy bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mcduffy

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mcduffy niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mcduffy-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mcduffy, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mcduffy, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Ameda - 1. stuk vergelijkbaar met de poster, maar van grotere lengte. Gebruikt in Anglo -Saxon Armor.
 • Ancorada - 1. Er wordt gezegd van een kruis, van een sotuer en in het algemeen van elk stuk, wiens ledematen in de weg van de ankers terechtkomen. (V. verankerd).
 • Boerderij in de bar - 1. Er wordt gezegd van het schild verdeeld in drie gelijke delen door lijnen die van het sinistere kanton van de baas naar de rechterhand van de baard of punt van het schild gaan.
 • Boss in Chief - 1. Curvilíneo -driehoek die zijn hoekpunt in het midden van het schild en zijn basis bovenaan heeft.
 • Cherubijn - 1. Alleen het hoofd van een engel met twee vleugels wordt meestal getekend, met goudhaar en vleugels kunnen geëmailleerd goud of zilver zijn met een gezicht van anjer, maar het moet het email aangeven waarin het is geverfd. 2. Extern ornament van het schi
 • Cruz de Santa Tecla - 1. Tao Cross. Aangenomen als embleem door sommige kathedralen. (V. Tao).
 • dit wat - 1. Lang en smal -bladeren zwaard van driehoekig gedeelte van zeer scherpe tips Witwapen Geschikt om pijn te doen (Lunge).
 • Extremiteiten - 1. Generieke naam die dient om de tong, tanden, nagels, hoorns en dierenpoten aan te duiden.
 • Gebonden - 1. De stukken of figuren vastgebonden door een tape of koord. 2. Term die is aangewezen aan de havik of roofvogel die zijn benen draagt ​​vastgebonden door een koord. (V. liadas, liado).
 • Gestribte brug - 1. Degene die driehoekige stukken draagt ​​om de kluizen te ondersteunen.
 • Hidalguía - 1. Er wordt gezegd dat de kwaliteit van Hidalgo heeft.
 • Holm Oak - 1. Boom die is geverfd met een dikke romp, vertakt een breed glas. Alles van Sinopel is meestal geverfd of de stam van zijn natuurlijke kleur met beker en Sinopel -takken en in wat goud verzameld. García Giménez, koning van Navarra, heeft de bestelling in
 • Jironada Cruz - 1. Er wordt gezegd van het kruis waarin in het midden vier girons van elke arm van alternatieve kleuren samenkomen.
 • Kolonel - 1. Term die door sommige oude auteurs wordt gebruikt om de leeuw te definiëren die de staart verbergt. (V. laf).
 • Kroon van de koningen van Aragon - 1. gelijk aan de Spaanse koninklijke kroon, maar zonder enige hoofdband.
 • Markieshelm - 1. vooraan, zilver, bekleed met gules en met zeven roosters, bordura en roosters, vast met goud.
 • Ring - 1. Zei van het dier, over het algemeen de buffel, en volgens een schrijver kan de os of de stier ook worden opgenomen met de snuit gekruist door een ring.
 • Sinistere batterij - 1. Er wordt gezegd van de batterij, die begint vanaf de tip en de helft rechts vindt zijn hoekpunt in het sinistere kanton van de baas.