De familienaam Mcgabe: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mcgabe is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mcgabe. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mcgabe toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mcgabe.

De heraldiek van Mcgabe, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mcgabe zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mcgabe beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mcgabe voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mcgabe

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mcgabe achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mcgabe achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mcgabe achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mcgabe achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mcgabe bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mcgabe

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mcgabe niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mcgabe-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mcgabe, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mcgabe, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Aguila legde uit. - 1. Het wordt toegepast op Eagles wanneer ze twee hoofden hebben en uitgebreide vleugels. Volgens sommige auteurs, zoals Pater Menestier, begrijpt hij deze term voor alle Aguila's die Eagles hebben uitgebreid.
 • Angrelura - 1. Naam die volgens sommige auteurs, volgens sommige auteurs, aan La Filiera en andere stukken in een snuifje Anglelada ontvangt. (V. Filiera).
 • gecompenseerd - 1. Er wordt gezegd van elk stuk of figuur dat als garnizoen een filet draagt, behalve aan een van de uiteinden.
 • Gesmokkeld - 1. Er wordt op zijn beurt van het snij- en kuddeschild gezegd, zodat de bands van de baas tegen die van het andere email zijn, gelegen op de punt.
 • Hamer - 1. Het wordt weergegeven in heraldiek met de rechterhand en het handvat in de stok geplaatst, kijkend naar de punt.
 • Kofferbak - 1. Er wordt gezegd van de stok of het gebroken stuk in stukken, zonder de vorm van je figuur te verliezen. (V. afgekapt).
 • Koperslager - 1. Binnenlands gebruiksvoorwerp dat wordt gebruikt om warmte aan de voeten in de kamers te geven. Het wordt meestal weergegeven met vurige of vlammende sintels.
 • landhuis - 1. Territorium onderworpen aan het domein van de Heer of de dame en gelijk aan het bestuur van een van hen.
 • Nagel - 1. Soorten maza die eindigen in ovale of ronde bewapende vorm met verouderde tips. Het zal verticaal worden geplaatst en het deel bestemd om pijn te doen naar het hoofd van het schild.
 • Nauw - 1. Er wordt gezegd van het stuk of figuur, veld van het schild dat onderhevig is aan een gordel.
 • Prinses - 1. De infanta's van Spanje brengen hun schild in Losanje, met een kroon van een baby, die de volledige en niet -split -wapens plaatst, versierd met twee groene palmen, zoals de koninginnen.
 • Semipalo-Faja - 1. Samengesteld stuk als gevolg van de unie van de bovenste helft van de stok en de gordel.
 • Stortvloed - 1. Snel en onregelmatig water verloop van lage lengte waarvan het koers abrupt en gewelddadig groeit. Het wordt weergegeven tussen twee bergen of rotsen, geschilderd met azuurblauwe en zilveren kleur. De overvloed aan dingen verschijnt en symboliseert gro
 • Uitoefenen - 1. Term die door sommige auteurs wordt gebruikt om de valuta aan te duiden. (V. Divisa).
 • Vallea - 1. Grote nekkleding en teruggekeerd op de rug, schouders en borst die vooral in Vlaanderen (België) werd gebruikt en in de 16e eeuw in Spanje geïntroduceerd.
 • verdedigend - 1. Term gebruikt om de tabbladen en tanden van wild zwijn aan te duiden, wanneer ze van verschillende email zijn dan de rest van het lichaam.