De familienaam Mcgath: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mcgath is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mcgath. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mcgath toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mcgath.

De heraldiek van Mcgath, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mcgath zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mcgath beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mcgath voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mcgath

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mcgath achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mcgath achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mcgath achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mcgath achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mcgath bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mcgath

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mcgath niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mcgath-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mcgath, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mcgath, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Alligator - 1. Figuur die het dier met dezelfde naam reproduceert. Hij wordt vertegenwoordigd met zijn mond open en toont zijn tanden, zijn positie kan variëren in het schild, hoewel hij meestal naar de rechterhand kijkt. Dit cijfer werd toegekend of aangenomen aan w
 • Barbaja - 1. stuk dat bestaat uit de vereniging van de gordel en de onderste helft van de bar
 • Bezante Tortillo - 1. Zei van de Bezante wanneer het lijkt gesneden, feest, trchado of plakje kleur en metaal, op voorwaarde dat hij eerst verschijnt. Ook wel tortillo-beza genoemd.
 • Cipres - 1. boom die is geverfd met de rechte stam en de conische beker afgewerkt in punt.
 • Delen van het schild - 1. Het is de verdeling van het schild, volgens het menselijke gezicht dat wordt vertegenwoordigd in negen divisies en onderverdelingen: baas, tip, rechtse en sinistere kant.
 • eerlijk - 1. Begevecht te paard en met een speer waarin de middeleeuwse ridders in toernooien en grote militaire partijen of ridderlijke ridder worden gemaakt om hun expertise en vaardigheden in het beheer van wapens aan te tonen. (V. Tournament).
 • Feest en krachtig - 1. Er wordt gezegd van de partij gevormd door Potenzas.
 • Gewei - 1. Er wordt gezegd van een soort romp of jachthoorn van verminderde afmetingen gemaakt van de hoorn van een bovine -dier.
 • Gonfalon - 1. Kleine banner. Gebruikt uit de middeleeuwen door sommige Europese staten tot heden. Het ontwerp is variabel, hoewel over het algemeen twee of drie drie afgeronde of tip -uiteinden opvallen.
 • Jeruzalem, Cruz - 1. Versterkte kruisen die vier kruisen in de gaten van hun armen dragen, die eenvoudig of ook krachtig kunnen zijn.
 • Kromme schoeisel - 1. Er wordt gezegd van het schild gedeeld door twee gebogen diagonalen die de hoofdhoeken verlaten, die op het puntje van het schild zijn.
 • Kruisbanda - 1. Er wordt gezegd van het stuk dat bestaat uit de vereniging van het kruis en de band.
 • Losageado - (V. Lonsanja).
 • Prince's helm - 1. Gouden helm, ajar, bekleed met gules en voorkant.
 • Royal Crown of Polen - 1. Vergelijkbaar met de Spaans, Surmontada van een zilveren adelaar.
 • Sils - 1. Ze zijn die van de schalen en als ze het niet specificeren, hebben ze hetzelfde glazuur als de rest van de figuur.
 • Sinistere flankbeweging - 1. Term gebruikt in heraldiek om de figuur aan te duiden die de sinistere flank van het schild verlaat.
 • Verbinderkroon - 1. Oude titel van Catalonië. Email Gold Circle.
 • Verdiepingen - 1. Ze zijn opgenomen in planten en varianten: Acanto, Celery, Lucena, Thistle Ivy, Jasmine, Peterselie, Rosef Manzano, Moral, Orange, Walnut, Olive, Palm Tree,
 • Zweep - 1. Flexibel leer of touw flexibel dak.