De familienaam Moese: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Moese is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Moese. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Moese toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Moese.

De heraldiek van Moese, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Moese zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Moese beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Moese voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Moese

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Moese achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Moese achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Moese achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Moese achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Moese bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Moese

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Moese niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Moese-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Moese, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Moese, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

  • Ameda - 1. stuk vergelijkbaar met de poster, maar van grotere lengte. Gebruikt in Anglo -Saxon Armor.
  • Bretesada -batterij - 1. Bretested Battery wordt begrepen zoals het wordt gevormd door Bretes. (V. Bretesado).
  • Enthousiast - 1. Zei door sommige auteurs op elk figuur die een of meer pluimen draagt.
  • Gekoppeld - 1. De stukken omringden of spiraal omhelzen met anderen. 2. De handen die aan elkaar zijn gekoppeld. 3. Er wordt ook gezegd van de viervoetige naar een ander. (V. Acolado).
  • Genuanceerd - 1. Er wordt gezegd van de Ruante Peacock, wiens veren vlekken presenteren. 2. Wanneer insecten Blasson met een verschillend glazuur anders dan de eigen kleur. (V. Ruante)
  • Geringd - 1. stuk wiens armen zijn afgewerkt met ringen, vooral La Cruz en de sotuer. 2. De graf die de ringen of ring van een glazuur heeft anders dan de kleur van de plaat. (V. Clechado, Rough-A).
  • Haan - 1. Ave. De reguliere positie is het profiel, er wordt gezegd dat is gemaakt of gebarbeld. Er wordt ook gezegd dat zangeres, wanneer hij met een open snavel trekt, en gedurfd als hij het rechterbeen optilt.
  • Natuurlijk - 1. Term gebruikt om de cijfers aan te duiden die typisch zijn voor de natuur. (V. Natuurlijke figuren).
  • ondersteund - 1. Said over de stukken of cijfers die worden ondersteund aan anderen.
  • Santiago, Cruz de - 1. Zward -vormige Gules -kleur. Symbool van de orde van Santiago de la Espada, ingesteld in 1175. Het was aanvankelijk bekend in de volgorde van de kwetsbare van Cáceres.
  • Saturnus - 1. Vijk de kleurnaam in echte assemblages.
  • Terras - 1. Figuur die de grond weergeeft en waarin andere figuren worden geplaatst, het bevindt zich op het puntje van het schild, ze zijn meestal geschilderd in Sinopel of natuurlijk. Bezet de baard of campagne van het schild als een land en lijkt meestal op een
  • Tweevoudig - 1. Er wordt gezegd van het stuk, vooral het kruis, met de onderarmvork in de richting van de hoeken van de punt, die een chevron vormen. Het identificeren van het teken van de PicapedReros van de middeleeuwen.
  • Vallea - 1. Grote nekkleding en teruggekeerd op de rug, schouders en borst die vooral in Vlaanderen (België) werd gebruikt en in de 16e eeuw in Spanje geïntroduceerd.
  • Van Heraudie - 1. Het is het oudste heraldische verdrag dat bekend is, geschreven in de Anglo-Normanda-taal tegen de jaren 1341 en 1345, volgens M. de Riquer. Hoewel er vanaf het einde van de dertiende eeuw sommige zelfs ouder zijn, in de vorm van rollen. (Zie armorial)
  • Verbinderkroon - 1. Oude titel van Catalonië. Email Gold Circle.
  • Verdrievoudigd kruis - 1. Cruz gevormd door drie horizontale dwarsbalken die de verticale of centrale dwarsbalk kruisen. Vergelijkbaar met pauselijk.
  • Volledig kruis - 1. Er wordt gezegd van het kruis gevormd door twee dwarsbalken, die alle kanten van het schild raken. (V. Cruz vol).