De familienaam Mylius: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Mylius is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Mylius. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Mylius toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Mylius.

De heraldiek van Mylius, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Mylius zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Mylius beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Mylius voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Mylius

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Mylius achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Mylius achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Mylius achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Mylius achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Mylius bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Mylius

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Mylius niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Mylius-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Mylius, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Mylius, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Ancorada Cruz - 1. Kruis waarin hun uiteinden zich scheiden en eindigen in de vorm van anker.
 • Bandriem - 1. stuk dat bestaat uit de vereniging van de gordel en het onderste deel van de band.
 • Bastillada - 1. stuk waarvan de kantelen worden weergegeven omgekeerd, zoals de gordel in de vorm van kantelen. Het komt van "Bastillé", een Franse stem vanwege toespeling die zijn betekenis heeft die het sterke huis of de oude toren van Campo is, die altijd wordt ver
 • Cabo de Armería huis - 1. Solar House van het grote familielid, hoofd van zijn afkomst in Navarra. Ook wel Palacio Cabo de Armería genoemd.
 • diadeemada - 1. Het wordt opgevat als de persoon of een andere religieuze figuur of niet om een ​​cirkel rond het hoofd te dragen, zoals de keizerlijke adelaars en de leeuw van Venetië. (V. nimbo).
 • geschreeuwd - 1. Het is van toepassing op elk dier dat wordt gearresteerd of genomen tussen banden of netwerken.
 • Gonfalon - 1. Kleine banner. Gebruikt uit de middeleeuwen door sommige Europese staten tot heden. Het ontwerp is variabel, hoewel over het algemeen twee of drie drie afgeronde of tip -uiteinden opvallen.
 • Hannover Corona - 1. Vergelijkbaar met het echte Engels.
 • Jacht - 1. Term die door sommige auteurs wordt gebruikt, zei door het dier dat wordt weergegeven in actie om te jagen.
 • Kanarie - 1. Ave. wordt normaal weergegeven met goud, gehakt of getoond met de kleuren en email die natuurlijk zijn.
 • Knoestig - 1. Zei door sommigen tegen de kofferbak van de bomen en andere heraldische figuren. 2. geciteerd door sommige auteurs voor de tegenstrijdigheid en uit. (V. ContradeSbrancado, UIT).
 • met pensioen - 1. Wanneer een bewegend stuk van een rand van het schild, toont het slechts een deel van de extensie. 2. Er wordt ook gezegd wanneer twee meubels of cijfers afstand achteruit houden.
 • Portaal - 1. Er wordt gezegd van een open of gesloten deur van een blad van twee.
 • Quadrifolio - 1. Figuur die een bloem van vier bladeren of afgeronde bloemblaadjes en afwerkingen weergeeft op een lichte punt, geperforeerd in het midden. Het lijkt op de klaver van vier bladen. Gebruikt in de Midden -Europese heraldische.
 • Rooster - 1. Er wordt gezegd van het bevroren schild, wanneer de spitspunten van de site zijn vastgelopen uit een ander email. (V. verzameld).
 • Schild, weergave - 1. Het is de manier om de heraldische email grafisch weer te geven. (V. Kleuren, goud, zilver, gules, kruis, azuurblauw, sabel, Sinople, paars).
 • Secondon-Na - 1. Zoon of dochter die niet de eerstgeborene is van de nakomelingen van een gezin waarin Mayorazgo is.
 • Sotuer zwaaide - 1. Er wordt gezegd van de sotuer die een gevormde door zwavelige reliëfs aanneemt
 • Surmotado Chief - 1. De baas wiens bovenste derde van email verschilt van het veld van het schild en de baas.
 • Tot ziens in golven - 1. Zei van de zien die worden weergegeven die golven vormen.
 • Volledige wapens - 1. Aan die van het hoofd van het gezin zonder enige aanpassing of toevoeging en dat ze ook de erfgenaam van het gezin kunnen dragen, maar niet de tweede kinderen die gedwongen werden om enig verschil te introduceren, onthullend dat ze geen hoofd waren van
 • wiel - 1. Het wordt weergegeven in een cirkelvormige en radio's. Symboliek: kracht.