De familienaam Pardesie: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Pardesie is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Pardesie. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Pardesie toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Pardesie.

De heraldiek van Pardesie, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Pardesie zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Pardesie beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Pardesie voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Pardesie

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Pardesie achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Pardesie achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Pardesie achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Pardesie achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Pardesie bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Pardesie

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Pardesie niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Pardesie-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Pardesie, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Pardesie, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Bandriem - 1. stuk dat bestaat uit de vereniging van de gordel en het onderste deel van de band.
 • Gekoppeld - 1. De stukken omringden of spiraal omhelzen met anderen. 2. De handen die aan elkaar zijn gekoppeld. 3. Er wordt ook gezegd van de viervoetige naar een ander. (V. Acolado).
 • Gesmokkeld - 1. Er wordt op zijn beurt van het snij- en kuddeschild gezegd, zodat de bands van de baas tegen die van het andere email zijn, gelegen op de punt.
 • Goedgekeurd - 1. Er wordt gezegd van het stuk dat is samengesteld in afwisseling met oproepen die Compes, Color en Metal in een enkele rij worden genoemd, moet u er een lijst van vermelden. In het geval van een voorsprong kunnen composses onregelmatig zijn, het is raad
 • Grot - 1. Het wordt weergegeven in onregelmatige halve cirkel geladen op een berg, van verschillende email.
 • Haast hebben - 1. Er wordt gezegd van elk dier dat wordt weergegeven in houding van hardlopen.
 • Harp - 1. Het wordt ten onrechte door sommige heraldisten door Dante gezegd. (Zie Dantelado).
 • Lobbyen - 1. zei van de adelaar die wordt gehouden met obstakels of houten stokken. (Zie Lock, work-o).
 • Noot - 1. De vrucht van walnoot wordt weergegeven in een natuurlijke of sinopel eivormige vorm.
 • Omgekeerde jurk - (V. jurk).
 • Oud - 1. Er wordt gezegd van de kroon met piramidale stralen, waarin de leeuwen meestal bekronen. Het kan ook alleen verschijnen. De bustes van koningen of prinsen kunnen volgens sommige Europese vergaderingen worden gekroond tot de oude.
 • Persoonlijk schild - 1. Samengesteld uit de kazerne die overeenkomen met primitieve wapens, met de toegevoegde links.
 • Semipalo-Barra - 1. Samengesteld stuk als gevolg van de unie van de bovenste helft van de stok en de balk.
 • Senescalato - 1. Positie, waardigheid, gebruik van senescaal.
 • Set - 1. Het wordt uitgelegd in de gordels, stokken, banden en andere klassen gearceerd of getrokken uit gebladerte onze heraldisten van drie verschillende woorden zijn de moeite waard om de betekenis van deze stem uit te drukken, wanneer ze allemaal dezelfde b
 • Trap - 1. Term gebruikt om elk stuk of figuur aan te duiden, vooral de sotuer en het kruis waarvan de armen gebogen zijn, verbreden in zijn ledemaat. U kunt het kruis verschillende vormen en manieren presenteren die moeten worden aangegeven. (V. Pate, Cruz Teuto
 • Vallea - 1. Grote nekkleding en teruggekeerd op de rug, schouders en borst die vooral in Vlaanderen (België) werd gebruikt en in de 16e eeuw in Spanje geïntroduceerd.
 • Vriendschap - 1. Zei voor sommigen tegen de handalliantie, geloof, gekoppelde handen. (V. Hand Alliance).