De familienaam Valli: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Valli is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Valli. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Valli toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Valli.

De heraldiek van Valli, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Valli zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Valli beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Valli voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Valli

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Valli achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Valli achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Valli achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Valli achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Valli bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Valli

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Valli niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Valli-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Valli, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Valli, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Chimere, figuren - (V. Chimere figuren).
 • Flank - 1. Ze zijn de zijkanten van het schild genaamd Right -Handed Side en Sinistere Side. (V. flank).
 • gescheurd - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens armen op zijn beurt elk uit twee sticks bestaan, die als het gaat om scheuren of de belangrijkste openen.
 • Haan - 1. Ave. De reguliere positie is het profiel, er wordt gezegd dat is gemaakt of gebarbeld. Er wordt ook gezegd dat zangeres, wanneer hij met een open snavel trekt, en gedurfd als hij het rechterbeen optilt.
 • Kromme schoeisel - 1. Er wordt gezegd van het schild gedeeld door twee gebogen diagonalen die de hoofdhoeken verlaten, die op het puntje van het schild zijn.
 • Land - 1. De planeet Aarde wordt weergegeven als een ballon met voet. 2. Het wordt ook vertegenwoordigd met: heuvels, bergen, vlaktes, rotsen, rotsen.
 • meneer - 1. Behandeling die werd gegeven in Spanje die het hoofd van een landhuis was. 1. Nobiliari -titel die in sommige landen neerkwam op Barón en in andere was het lager.
 • ongedeerd - 1. Er wordt gezegd van al dat dier dat geen garnizoen draagt.
 • ontheemd - 1. Term gebruikt om het stuk aan te duiden waarvan de helft van de lengte naar de rechterkant beweegt, sinister naar de baas of de punt van het schild. Je onderhoudt alleen contact met de andere helft op een punt en de gordel. Als de scheidingslijn
 • Overslaan - 1. stuk bedekt met schalen zoals vis of sirene, meestal van verschillende email.
 • Prince's helm - 1. Gouden helm, ajar, bekleed met gules en voorkant.
 • Privilege Shield - 1. verleend of bevestigd door echte genade.
 • rust uit - 1. IJzerensteun op de slabbetje van het pantser voor de steun van de speer.
 • Sabel - 1. Naam gegeven aan de zwarte kleur die wordt gebruikt in heraldiek, grafisch weergegeven door een verticale kras en een andere horizontaal vormt een rooster. Er is een overtuiging dat blazonen die deze kleur dragen, verplicht zijn om degenen te helpen di
 • Schildveld - 1. ruimte of oppervlak dat het interieur van het schild vormt, waarop de verschillende elementen die het schild vormen, zoals de stukken en figuren worden verdeeld. (V. Partities).
 • Verdiepingen - 1. Ze zijn opgenomen in planten en varianten: Acanto, Celery, Lucena, Thistle Ivy, Jasmine, Peterselie, Rosef Manzano, Moral, Orange, Walnut, Olive, Palm Tree,