De familienaam Ababa: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Ababa is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Ababa. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Ababa toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Ababa.

De heraldiek van Ababa, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Ababa zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Ababa beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Ababa voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Ababa

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Ababa achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Ababa achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Ababa achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Ababa achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Ababa bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Ababa

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Ababa niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Ababa-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Ababa, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Ababa, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Bandband - 1. stuk dat het resultaat is van de vereniging van de band en de gordel.
 • Cruz de Santo Domingo - 1. Cruz Florelisada en Gironada de Plata y Sabel, die hun families van heilige handel in hun wapens schilderden. Ook wel Cruz de Los Preachers genoemd.
 • Extremiteiten - 1. Generieke naam die dient om de tong, tanden, nagels, hoorns en dierenpoten aan te duiden.
 • Geflankeerd - 1. Er wordt gezegd van het schild wanneer verdeeld in drie gelijke delen gescheiden door twee verticale, schuine lijnen, krommen van een 1/5 breedte van het schild. Bijna niet -bestaand in Spaanse heraldiek. 2. Bekijk dat beginnend met de flanken van het
 • Gevormd - 1. Figuur dat in zijn contour wordt geprofileerd van verschillende email. (V. Contorn, geprofileerd).
 • Greise - 1. Zeven armen kandelaar -vormige bomen. (V. Carapeteiro, Crququier).
 • Italiaans schild - 1. Ze worden gekenmerkt door veel van hen toilet, ovaal en paardenhead te dragen.
 • Lijn - 1. De dikte is het achtste deel van de Orla tot het onderscheid van de filet die een kwart heeft. Het kan worden weergegeven in een gordel, band, kruis, orla. Het symboliseert Bastardía. (V. filet).
 • Maskerado - 1. Er wordt gezegd van elk wild dier, vooral de leeuw die een masker draagt
 • Omgekeerde jurk - (V. jurk).
 • Ophaalbrug - 1. Er wordt gezegd van de brug die de deuren van sommige kastelen, torens draagt.
 • Oranje - 1. Een van de kleuren van Engelse heraldiek. Wanneer het in zwart en wit trekt, wordt het weergegeven door diagonale lijnen die van de sinistere kale kanton van de baas gaan, naar de rechterhand van de punt, gekruist door horizontale lijnen, die het hele
 • Schild, weergave - 1. Het is de manier om de heraldische email grafisch weer te geven. (V. Kleuren, goud, zilver, gules, kruis, azuurblauw, sabel, Sinople, paars).
 • Sinistere batterij - 1. Er wordt gezegd van de batterij, die begint vanaf de tip en de helft rechts vindt zijn hoekpunt in het sinistere kanton van de baas.
 • Stigma - 1. Signaal of merk in het menselijk lichaam. Het wordt weergegeven in de vorm van een bloedende pijn, symboliseert de zweren van de voeten, handen en kant van Jezus Christus.
 • zonnebloem - 1. Deze plant is geschilderd op een schild voor of profiel met de bocht, gekanteld en lommerrijk. Het is meestal geschilderd in goud of Sinopel.