De familienaam Abaev: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abaev is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abaev. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abaev toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abaev.

De heraldiek van Abaev, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abaev zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abaev beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abaev voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abaev

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abaev achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abaev achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abaev achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abaev achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abaev bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abaev

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abaev niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abaev-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abaev, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abaev, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Band-sempalo - 1. stuk dat het gevolg is van de vereniging van de band en de onderste helft van de stok.
 • Buitenlands - 1. Wanneer een wapen niet onderworpen is aan de regels van het blazon. 2. Er wordt gezegd van valse wapens.
 • Concessies - 1. Ze worden af ​​en toe verleend door een soeverein of een andere feodale Heer, als een aanvulling op vaderlijke wapens, ter herdenking van een of andere prestatie of om een ​​relatie van welke aard dan ook aan te geven.
 • eerlijk - 1. Begevecht te paard en met een speer waarin de middeleeuwse ridders in toernooien en grote militaire partijen of ridderlijke ridder worden gemaakt om hun expertise en vaardigheden in het beheer van wapens aan te tonen. (V. Tournament).
 • Florelisado voet, kruis van - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens voet eindigt in de vorm van een bloem van Lis.
 • Gironado in Sotuer - (V. Jironado in ASPA).
 • Goedgekeurd - 1. Er wordt gezegd van het stuk dat is samengesteld in afwisseling met oproepen die Compes, Color en Metal in een enkele rij worden genoemd, moet u er een lijst van vermelden. In het geval van een voorsprong kunnen composses onregelmatig zijn, het is raad
 • Jironado - 1. Er wordt gezegd van het Cut Shield, Party, Slice en TRCHADO, samengesteld uit acht scheuren die samenkomen in het midden of het hart van het schild. De deuren moeten worden afgewisseld met metaal en kleur. De Jironado kan worden getraind of toevallig.
 • Kroon van de Infantes de Castilla - 1. Zoals de echte, maar zonder hoofdband.
 • Langrave kroon - 1. Vergelijkbaar met die van de Duitse hertog. (Zie Crown of Duke German).
 • Liss - 1. Term die door sommige auteurs wordt gebruikt om verschillende LIS -bloemen in het schildveld te definiëren. (V. Lis, Flower of Lis).
 • Onthouden - 1. Weapons Officer of Herald of Lower Categorie onderworpen aan het gezag van de Koning van Armas.
 • Prince's helm - 1. Gouden helm, ajar, bekleed met gules en voorkant.
 • Ruante - 1. Breng aan op kalkoenen, voornamelijk op de pauw met de uitgebreide staart volledig open.
 • Schildpad - 1. Dit dier wordt weergegeven uit de schaal, kop, benen en staart. Dit embleem is een heraldry -relikwie van de kruistochten. Misschien om de trage inspanning te betekenen, maar constant in de strijd om het christendom op te leggen. Volgens sommigen
 • Shyan - 1. Term gebruikt om dieren aan te duiden die de tong, nagels, staart missen. 2. Er wordt gezegd van witte wapens met de gebroken punt, wiens onvolkomenheden in de figuren en stukken een strafnota zijn. 3. zei over het schild waarin ze zijn verwijderd