De familienaam Abajah: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abajah is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abajah. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abajah toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abajah.

De heraldiek van Abajah, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abajah zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abajah beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abajah voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abajah

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abajah achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abajah achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abajah achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abajah achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abajah bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abajah

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abajah niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abajah-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abajah, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abajah, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Cabo de Armería huis - 1. Solar House van het grote familielid, hoofd van zijn afkomst in Navarra. Ook wel Palacio Cabo de Armería genoemd.
 • Geflan - 1. stuk waarvan de uiteinden eindigen in een bloem, in het algemeen vindt de LIS of klaverbloem meestal plaats, vooral de gordel en de threchor en het kruis.
 • Gesneden stuk - 1. Deze stukken zijn ontstaan ​​om wapens te onderscheiden met behulp van een brisury om de belangrijkste wapens van de tweede te onderscheiden. In andere assemblages worden de bezuinigingen gebruikt om de wapens van de persoon die een misdrijf heeft bega
 • Jironado - 1. Er wordt gezegd van het Cut Shield, Party, Slice en TRCHADO, samengesteld uit acht scheuren die samenkomen in het midden of het hart van het schild. De deuren moeten worden afgewisseld met metaal en kleur. De Jironado kan worden getraind of toevallig.
 • Kalf - 1. Het kenmerk is om je te vertegenwoordigen zonder kroonlijst.
 • Kruisbanda - 1. Er wordt gezegd van het stuk dat bestaat uit de vereniging van het kruis en de band.
 • Lazarista - 1. Orde van ridders ingesteld in de heilige plaatsen, wiens doel was om de melaatsen bij te wonen. Zijn badge was een achtpunten kruis, als ster, Sinopel. 2. Knight behoren tot de genoemde orde.
 • Malarlar - 1. Er wordt gezegd van de Vallar -kroon die sommige van zijn componenten zijn aangepast die de paliza imiteren. (V. Corona Vallar).
 • Ortiga Blade - 1. Blad in enhented vorm, behorend tot de Ortigas -fabriek. Figuur gebruikt in Duitse heraldiek.
 • Semibanda-Faja - 1. Heraldiekcompositie samengesteld uit de vereniging van de bovenste helft van de band en de gordel.
 • stoel - 1. Rig voor paardrijden. Het wordt meestal weergegeven in profiel of voorkant met hangende stijgbeugels. Het heeft de voorkeur om aan te geven hoe laat het komt. 2. De stoel als troon is een symbool van soevereine autoriteit. (V. Mount stoelen).
 • Truncada, Cruz - 1. Kruis gevormd door vierkante rechthoeken gescheiden van elkaar.