De familienaam Abaria: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abaria is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abaria. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abaria toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abaria.

De heraldiek van Abaria, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abaria zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abaria beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abaria voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abaria

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abaria achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abaria achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abaria achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abaria achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abaria bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abaria

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abaria niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abaria-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abaria, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abaria, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Ancorada - 1. Er wordt gezegd van een kruis, van een sotuer en in het algemeen van elk stuk, wiens ledematen in de weg van de ankers terechtkomen. (V. verankerd).
 • Bijlage - 1. Deze term wordt toegepast op dieren wanneer weergegeven met de ledematen, staart, hoorns en nagels van verschillende emaille.
 • Brood - 1. Zei door sommigen tegen de Bezantes of Roeles die zich een mooi kruis of mes in het midden presenteren, om brood te betekenen.
 • Cruz links - 1. Kruis gevormd door semicirkels aan een buitenkant.
 • Doncelhelm - 1. IJzer- of stalen helm, ingesteld aan de rechterkant, met open vizier zonder rek.
 • dorp - 1. In tegenstelling tot de stad, wordt het meestal vertegenwoordigd door rijen huizen op sommige gevolgd door anderen en in drie of vier bestellingen als een riem, in het midden wordt een klokkentoren meestal toegevoegd aan een weerklep. In oude schilden
 • gordijn - 1. Trochado Shield dat in sommige van zijn divisies weer koffer is geweest. 2. Er wordt gezegd van het versterkte kruis dat zonder de randen van het schild te bereiken, de hoeken van de potenza's zijn afgezet. 2. Ook van elk dierlid of P
 • Hamer - 1. Het wordt weergegeven in heraldiek met de rechterhand en het handvat in de stok geplaatst, kijkend naar de punt.
 • Huis - 1. Het is meestal geschilderd met de deur, vergezeld van twee ramen. Het symboliseert gastvrijheid en beveiliging.
 • Kanarie - 1. Ave. wordt normaal weergegeven met goud, gehakt of getoond met de kleuren en email die natuurlijk zijn.
 • Kwellen - 1. Arnés stuk dat de dij bedekt.
 • Napoleontische pet - 1. De keizer Napoleon, verving de kroon van de adel waaraan hij verschillende caps -ontwerpen heeft vastgesteld, altijd gefronst met veren waarvan het aantal de waardigheid aangaf van degene die bezeten was.
 • Secondon-Na - 1. Zoon of dochter die niet de eerstgeborene is van de nakomelingen van een gezin waarin Mayorazgo is.
 • Snaar - 1. De ketens zijn weergegeven in band, orla, aspa met orla, gordel, enz. De ketens verschijnen in de Spaanse en Portugese blazonen, verwijzend naar het feit dat koning Moro Miramamolín het kamp had van Las Navas de Tolosa waarin Sancho VIII
 • spiegel - 1. Figuur die wordt weergegeven in verschillende vormen en ovaal ontwerp, vierkant, rond, met mango, de contour of goudkader is meestal email en hetzelfde, het midden van de zilveren spiegel.
 • TRIDES CRUZZ - 1. Het is het kruis gevormd door een drietand.