De familienaam Abarow: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abarow is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abarow. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abarow toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abarow.

De heraldiek van Abarow, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abarow zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abarow beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abarow voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abarow

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abarow achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abarow achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abarow achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abarow achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abarow bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abarow

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abarow niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abarow-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abarow, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abarow, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Adelaar - 1. Er zijn talloze ontwerpen en representaties. Behalve de beschrijving van het tegendeel, de reguliere positie is met de vleugels uitgebreid en verhoogd, de staart laag en verspreid, soms wordt het weergegeven gekroond en soms, dat wil zeggen met de
 • Concessies - 1. Ze worden af ​​en toe verleend door een soeverein of een andere feodale Heer, als een aanvulling op vaderlijke wapens, ter herdenking van een of andere prestatie of om een ​​relatie van welke aard dan ook aan te geven.
 • Cruz Set - 1. Kruis waarin het onderste uiteinde eindigt in een puntig of verouderd.
 • Geketend - 1. Said van een persoon of dier is vastgebonden met een ketting van een bepaald email. Als het dieren zijn zoals leeuwen, beren, lebre ze, enz., Zal het email worden aangegeven zolang het niet ijzer is (sabel).
 • Gekrompen leeuw - 1. Term gebruikt om de leeuw aan te duiden die wordt ondersteund in zijn achterkamers.
 • gestopt - 1. Terminologie die gelijkwaardig is aan gearresteerd, dat verwijst naar het dier dat door al zijn benen wordt ondersteund, zodat niemand uit de ander steekt. 2. Er wordt gezegd van het schip of het schip zonder masten of kaarsen.
 • Hamer - 1. Het wordt weergegeven in heraldiek met de rechterhand en het handvat in de stok geplaatst, kijkend naar de punt.
 • ijzeren roos - 1. Null als een stuk in Spaanse heraldiek, maar bestaat in het Franse pantser. Het wordt gevormd door een ijzeren kruis dat circuleerde en wordt gezongen met vier bloemen die in de punt aan de zijkanten van het kruis samenkomen.
 • Janus - 1. Een van de oude goden van Rome. Hij wordt vertegenwoordigd met twee tegenovergestelde gezichten, een die naar de toekomst of het westen kijkt, en de andere die naar het verleden of oosten kijkt. Aan hem is te wijten aan de naam van de maand januari (Ja
 • Mariene laken - 1. Cordiform en getrimd vel, trembolly of ovaal in het binnenste gedeelte, volgens een Europese pantser. Figuur zeer gebruikt in Duitse heraldiek.
 • Moro, hoofd - 1. Figuur die altijd wordt weergegeven door het hoofd van een Moor, profiel, sabel en tortillada, met een tape op het voorhoofd waarvan de lus in de nek zit. (V. Black).
 • Ophaalbrug - 1. Er wordt gezegd van de brug die de deuren van sommige kastelen, torens draagt.
 • Papegaai - 1. Ave. Het is meestal groen geverfd, hoewel het in een andere kleuren kan optreden. Het verschijnt meestal in actie om te marcheren naast het schild. Symbool van de heer die trots is op zijn blazon.
 • Teller -trigger - 1. Het is de batterij gevormd door tegenbruggen. (V. tegenbrower).
 • Vernederd - 1. Er wordt gezegd van het stuk onder of onder een andere.
 • Vídamo - 1. kerkelijke advocaat benoemd door de koning van Frankrijk, die vervolgens aan de leken overging met de verplichting om kerkelijke goederen te verdedigen.