De familienaam Abbà: heraldiek, wapenschild en familiewapen

Als uw achternaam Abbà is, hebt u zich vast al meer dan eens afgevraagd hoe het zit met de heraldiek van de achternaam Abbà. U zou ook geïnteresseerd kunnen zijn als de achternaam Abbà toebehoort aan een familielid van u of iemand die heel belangrijk voor u is. De heraldiek van familienamen is een fascinerende wereld die ook vandaag nog veel aandacht trekt, en daarom stellen steeds meer mensen vragen over de heraldiek van de familienaam Abbà.

De heraldiek van Abbà, een ingewikkeld onderwerp

Soms kan het erg verwarrend zijn om te proberen uit te leggen hoe de heraldiek van familienamen werkt, maar wij gaan proberen de heraldiek van de familienaam Abbà zo eenvoudig mogelijk uit te leggen. Wij raden u aan om, indien u totaal onbekend bent met het onderwerp hoe wapenschilden en heraldiek tot stand zijn gekomen, om alles wat wij u gaan vertellen over de heraldiek van de familienaam Abbà beter te begrijpen, naar onze hoofdpagina te gaan en de algemene uitleg te lezen die wij u daar geven, zodat u alles wat wij over de heraldiek van de familienaam Abbà voor u hebben samengesteld beter op waarde kunt schatten.

Wapenschild, wapenschild en heraldiek van Abbà

Op dezelfde manier, en om het gemakkelijker te maken, omdat we begrijpen dat de meeste mensen die informatie zoeken over de heraldiek van de Abbà achternaam vooral geïnteresseerd zijn in het wapen van de Abbà achternaam, de samenstelling ervan, de betekenis van de elementen ervan en of er meerdere familiewapens voor de Abbà achternaam zijn, evenals al het andere dat met het wapen van de Abbà achternaam te maken kan hebben; Wij zijn zo vrij geweest ons soepel op te stellen en de woorden heraldiek en wapenschild door elkaar te gebruiken wanneer wij het wapenschild van Abbà bedoelen.

Bijdragen tot de heraldiek van de familienaam Abbà

Wij hopen dat de flexibiliteit ten aanzien van het familiewapen van de achternaam Abbà niet zal worden opgevat als een gebrek aan ernst onzerzijds, want wij zijn voortdurend bezig met onderzoek om de strengst mogelijke informatie over de Abbà-wapens te kunnen bieden. Als u echter meer informatie heeft over het wapen van Abbà, of u ziet een fout die gecorrigeerd moet worden, laat het ons dan weten zodat we de grootste en beste informatie op het net kunnen hebben over het wapen van Abbà, uitgelegd op een eenvoudige en gemakkelijke manier.

 • Ampather - 1. gevleugelde slang met een tweede kop in de staart. Het is ingelijst in de groep fantastische dieren.
 • Aspada Cruz - 1. Gebruikt door keizer Carlo Magno. Samengesteld uit kruis in "P" en in het midden een mes. Symbool van Christus.
 • Bifurcado -voet, kruis van - 1. Er wordt gezegd van het kruis wiens voet is gebarsten is verdeeld in twee helften. (V. Bifurcado Standing Cross).
 • Chimere, figuren - (V. Chimere figuren).
 • Contrafilete - 1. Er wordt gezegd van het stuk dat twee filets draagt. (V. Fillet, Threchor).
 • Gesneden stuk - 1. Deze stukken zijn ontstaan ​​om wapens te onderscheiden met behulp van een brisury om de belangrijkste wapens van de tweede te onderscheiden. In andere assemblages worden de bezuinigingen gebruikt om de wapens van de persoon die een misdrijf heeft bega
 • Halve vlucht naar beneden gevormd - 1. Zijn positie is andersom rond de halve vlucht naar beneden.
 • in tweeën delen. - 1. Het wordt ook gebruikt om het grootscherm van de grootte aan te duiden, wat het resultaat is van deel twee wapens van wapens die een nieuwe vormen met de rechterhand van de eerste en half sinister van de tweede. Het gebruik ervan was de gedurende de de
 • Karmozijnrood - 1. Kleur vergelijkbaar met paars. (V. paars).
 • Knoop - 1. Loop die wordt weergegeven door een tape, touw, met twee uiteinden en verschillende cirkels in het midden ervan vormen.
 • Lichtblauw - 1. Het wordt ten onrechte door Azur gezegd. (V. Azur).
 • Liss - 1. Term die door sommige auteurs wordt gebruikt om verschillende LIS -bloemen in het schildveld te definiëren. (V. Lis, Flower of Lis).
 • Onthouden - 1. Weapons Officer of Herald of Lower Categorie onderworpen aan het gezag van de Koning van Armas.
 • Punta Verado - 1. Zei dat ze dat zonder zilver en azuurblauwe te zien, de tips met de bases van andere zien dat je in oppositie wordt geplaatst.
 • Semipalo-Faja - 1. Samengesteld stuk als gevolg van de unie van de bovenste helft van de stok en de gordel.
 • Shyan - 1. Term gebruikt om dieren aan te duiden die de tong, nagels, staart missen. 2. Er wordt gezegd van witte wapens met de gebroken punt, wiens onvolkomenheden in de figuren en stukken een strafnota zijn. 3. zei over het schild waarin ze zijn verwijderd
 • Vallea - 1. Grote nekkleding en teruggekeerd op de rug, schouders en borst die vooral in Vlaanderen (België) werd gebruikt en in de 16e eeuw in Spanje geïntroduceerd.
 • Vierde - 1. Term die door sommige oude heraldisten wordt gebruikt om de kazerne te noemen. (V. Barracks).